Paula Echevarría estrena l'estiu amb els seus millors 'looks'

Des de fa ja alguns estius, l'actriu llueix els millors models de Calzedonia que causen tendència tant a les piscines com a les platges de tot el país

El conjunt de primavera perfecte el porta Paula Echevarría i és de Mango
Paula Echevarría ha lluït ja diversos conjunts estiuencs | Paula Echevarría

Paula Echevarría ja ha donat la benvinguda a l'estiu com es mereix: amb un fantàstic dia a la piscina. Va ser a finals del mes de maig i, ja llavors, l'ex de David Bustamante, va deixar a tots els seus seguidors bocabadats per la morenor que té i per l'espectacular cos que manté any rere any.

Però al seu perfil d'Instagram ha donat la benvinguda al bon temps amb una curiosa enquesta dirigida als seus seguidors. Biquini o banyador? Aquest és el dilema de l'asturiana que ha demanat ajuda als que no es perden cap ni una de les seves publicacions. 

Una fidel a la marca Calzedonia

En veritat la decisió tampoc era massa complicada, ja que es tracta del mateix model de Calzedonia però en dues versions, és a dir, una en biquini i l'altra en banyador. Cal recordar que Echevarría és imatge d'aquesta popular marca i que, des de fa ja alguns estius, aposta per lluir els millors models que causen tendència tant a les piscines com a les platges de tot el país. En concret, el model que ha lluït al seu perfil l'actriu, es pot aconseguir per 69 euros el conjunt sencer i és ideal per aquelles persones que agafen una bona tonalitat amb el sol.

Paula Echevarría amb un banyador
Paula Echevarría va demanar opinió als seus seguidors | Instagram

 

El seu blanc ressalta les pells més morenes i fan que la peça encara destaqui més pel seu color, bon disseny i bon gust. Segurament, aquestes fotografies només han estat un tast del qual ens espera per veure d'Echevarría aquest estiu, ja que li encanta gaudir del bon temps, d'aquesta estació de l'any i de les platges del sud del país.

És habitual veure-la estiuejar per les platges de Màlaga o Cadis, donat que, a més a més, la seva parella, el futbolista Miguel Torres, viu a Màlaga durant tot l'any. Ja veurem si, finalment, es decanta més pels banyadors o pels biquinis, però sigui com sigui, de ben segur que Echevarría estarà espectacular.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 de Junio

Una publicación compartida por Paula Echevarria (@pau_eche) el

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari