Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Eva Santolaria

Així és la vida d'Eva Santolaria, la catalana que va aparèixer a '7 vidas' i 'Compañeros'

L'actriu va passar-se al món del teatre quan va veure que el seu èxit televisiu arribava a la seva fi
Eva Santolaria
Així és la vida d'Eva Santolaria, la catalana que va aparèixer a '7 vidas' i 'Compañeros' | CatalunyaDiari.cat

 

Ja han passat 20 anys de l'estrena de la mítica sèrie de televisió '7 vidas', una de les comèdies estrella que Telecinco va emetre entre els anys 1999 i 2006. Gràcies a ella, una gran multitud d'actors van aconseguir saltar a la fama i especialitzar-se en diferents àmbits, com és el cas de Paz Vega, Santi Millán o Toni Cantó. 

No obstant això, la sèrie també comptava amb diversos personatges que, un cop va concloure l'última temporada, van passar a un plànol més discret

Eva Santolaria, una actriu mítica a 'Compañeros' i '7 vidas'

Un exemple d'aquesta afirmació seria el de la catalana Eva Santolaria, coneguda per encarnar el paper de Vero a '7 vidas', però també per protagonitzar papers tan mítics com el de Valle a 'Compañeros'. 

I, si bé és veritat que aquesta barcelonina ha continuat la seva carrera com a actriu, el cert és que la seva presència a la gran pantalla ha disminuït notòriament amb els anys, deixant pas a altres terrenys i nous projectes. 

«Et tancaven les portes i t'encasellaven»

santolaria
Eva Santolaria està casada amb el director i productor Pau Freixas | CatalunyaDiari.cat

 

Així les coses, i tal com explica el mitjà 'Vanitatis', Santolaria va prendre la determinació de passar-se al món del teatre, sobretot quan va veure com el seu èxit en el món de la televisió arribava a la seva fi. En aquest sentit, l'actriu confessa que va arribar a patir una profunda depressió

«El que realment tocava era demostrar que podies fer més coses. Tot era 'no' al cine i al teatre. Et tancaven les portes,  t'anaves cremant i t'encasellaven», confessa la catalana, que té clar que «no pots 'flipar-te' quan estàs dalt de tot, ni has de prendre-t'ho malament quan vas pel carrer i la gent no et reconeix». Així mateix ho va afimar a la revista 'Woman'.

Amb tot, Santolaria va poder tornar a experimentar el que se sent en treballar a la gran pantalla, ja que va formar part de l'elenc de la sèrie 'Sé quién eres', un drama d'èxit de Telecinco que es va estrenar l'any 2017.

Casada amb el director Pau Freixas

Cal destacar, però, que  gran part de responsabilitat de la tornada de l'actriu catalana al món de la televisió la té el seu marit, el director i productor cinematorgràfic Pau Freixas, amb qui l'actriu està casada i fins i tot hi té dos fills.

santolaria
L'actriu catalana té 2 fills | CatalunyaDiari.cat

 

De fet, Freixas ha estat com un autèntic amulet de la sort per Santolaria, ja que  l'any 2010 també li va permetre formar part de l'elenc de la pel·lícula 'Héroes', gràcies a la qual la barcelonina va guanyar la medalla del Cercle d'Escriptors Cinematogràfics.

També et pot interessar...