Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mayte Zaldívar amb el seu marit, Francisco Marcos, a 'Supervivientes'

Isabel Pantoja compara 'Supervivientes' amb la presó

Ella i altres ex presos que han concursat a 'Supervivientes' han explicat la seva experiència a Hondures, assegurant que la situació allí és la contrària a la presó
Mayte Zaldívar amb el seu marit, Francisco Marcos, a 'Supervivientes'
Mayte Zaldívar amb el seu marit, Francisco Marcos, a 'Supervivientes' | TELECINCO

 

La setmana passada, Isabel Pantoja va patir una forta crisi d’ansietat a ‘Supervivientes’ que va provocar que estigués a punt d’abandonar el concurs definitivament. Tal com ho va explicar ella mateixa a la passada gala a Jorge Javier, aquesta crisi va ser provocada per la seva experiència a la presó on va passar 2 anys condemnada per blanqueig de capitals; i és que, segons va explicar la ‘tonadillera’,  la seva situació a l’illa d’Hondures li està recordant bastant a la privació de llibertat que va sofrir a la presó, motiu pel qual estaria passant molts mals moments.

Ex presos expliquen la seva experiència

Arran d’aquestes declaracions, ‘Sálvame’ es va posar en contacte amb altres concursants de ‘Supervivientes’ que haguessin estat a la presó, començant per una persona que té un passat comú amb la Pantoja: Mayte Zaldívar. Aquesta va concursar al ‘reality’ l’edició passada i ha volgut donar la seva opinió sobre el que va relatar ‘la tonadillera’, afirmant que la seva actitud és: «Teatre, pur teatre (...) ho té tot estudiat: les frases, els punts, les comes» explicava rotunda Mayte Zaldívar al programa, assegurant que «no és més pres el que vol,  sino el que se sent lliure. Hi ha presos que són lliures».

 

Omar Montes intentava calmar la 'tonadillera'
Omar Montes intentava calmar la 'tonadillera' | TELECINCO

 

Seguint amb les investigacions, ‘Sálvame’ va contactar amb el Dioni, que va estar a la presó per haver robat una furgoneta plena de diners i per tràfic de drogues. El Dioni ha assegurat que la comparació d’Isabel Pantoja de la presó amb l’illa d’Hondures era pura comèdia: «A la presó tens de tot menys ansietat. El que tens són ganes de sortir, però ansietat no, perquè no tens cap mena de coacció. Tens de tot, menys llibertat (...) L’illa el que et dóna precisament, és massa llibertat. L’únic que et falta és l’entorn familiar, un bon suc de taronja, la bona vida, però el que tens és l’aire pur, la tranquil·litat. Comparar ‘Supervivientes’ amb la presó és com comparar ous amb castanyes».

 

El Dioni creu que l'illa i la presó no tenen res a veure
El Dioni creu que l'illa i la presó no tenen res a veure | TELECINCO

 

Per últim, el programa també ha volgut saber l’opinió de Joselito, que va concursar al ‘reality’ l’any 2008 i havia estat a la presó per tràfic de cocaïna. Aquest ha assegurat que ‘Supervivientes’ no recorda gens a la presó: «Cada persona és un món, però el que jo vaig sentir allà era tot el contrari que es pot sentir a la presó, amb la falta de llibertat i tot».

Joselito durant el seu pas per 'Supervivientes'
Joselito durant el seu pas per 'Supervivientes' | TELECINCO

 

També et pot interessar...