Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Anabel mai s'ha fet un test d'embaràs

Anabel Pantoja es realitza un test d'embaràs en directe a 'Sálvame'

Tot i que ha afirmat que ella i la seva parella no busquen un fill, la col·laboradora ha volgut fer-se'l per curiositat; el resultat no ha estat fiable

Anabel mai s'ha fet un test d'embaràs
Anabel mai s'ha fet un test d'embaràs | TELECINCO

 

Fa pocs dies a ‘Sálvame’ es va viure una tarda d’allò més curiosa. Arran dels rumors d’un possible embaràs per part de Raquel Bollo, el programa va oferir-li la possibilitat de negar-ho realitzant-se un test d’embaràs en directe. Segons Kiko Hernández, Raquel Bollo hauria revelat la notícia del seu embaràs a l’aniversari d’Irene Rosales, a la qual cosa, Raquel contestava que era mentida i si ho estigués, no tindria cap problema en admetre-ho.

 

Així doncs, li van presentar un test d’embaràs i l’oportunitat de fer-se’l en directe, a la qual cosa ella es va negar: «Que m’hagi de sotmetre jo a això als meus 43 anys…no ho faré per la credibilitat que tinc i per la meva trajectòria».

 

Anabel es llança i es fa el test d'embaràs

Aprofitant l’avinentesa i en veure que el predictor es quedaria sense utilitzar, Anabel Pantoja va decidir realitzar-se la prova per curiositat, ja que mai s'havia fet un test d'embaràs, i emfasitzant que ella i la seva parella no estaven buscant un fill en aquells moments. Així,  Anabel Pantoja es va dirigir acompanyada de Carlota Corredera i Kiko Hernández als lavabos de Telecinco mentre les càmeres els seguien per no perdre’s cap detall de tot el que passava.

 

Kiko Hernández ja començava a especular amb la possibilitat que estigués embarassada i per això no s’aprimava durant la seva dieta del ‘Plan Pantoja’; per la seva banda, Carlota Corredera l’avisava: «fa quatre anys me’n vaig fer un, i al cap de 9 mesos tenia a la meva filla».

 

Ha estat un test d'embaràs d'allò més divertit
Ha estat un test d'embaràs d'allò més divertit | TELECINCO

 

Així doncs, després de veure un bon glop d’aigua i de deixar l’aixeta encesa per ajudar-la a concentrar-se, Anabel Pantoja es realitzava el seu primer test d’embaràs; tot i això,  la prova no va acabar de funcionar i no va mostrar resultats determinants, ja que Anabel no tenia gaire clar on anava cada cosa ni quants minuts havia d’esperar, i al final, la cosa ha quedat en res.

 

També et pot interessar...