Amaia publica una enigmàtica imatge despullada i pintada de blau a Instagram

Els seguidors de la cantant especulen sobre el possible significat de la fotografia compartida a Instagram

Amaia Romero, la concursant preferida d’‘Operación Triunfo 2017’ que finalment va guanyar i va representar Espanya a Eurovisió, està a punt de veure com el seu primer disc surt a la llum, tot i que des de la seva ruptura amb Alfred no s’ha deixat veure gaire. Tanmateix, a les xarxes socials la pamplonesa va compartint imatges i ara ha cridat l’atenció una on apareix completament nua, amb el cos parcialment pintat de color blau.

Amaia, completament nua i pintada de blau

La cantant d’‘OT’ tampoc ha estat fent gaire promoció del seu disc, quelcom que podria ser perjudicial per a la seva carrera, ja que no s’està parlant de la seva cançó ‘El Relámpago’ i no està tenint gaire acceptació. A més a més, també destaquen unes declaracions d’Amaia on afirma que es penedeix d’haver anat a Eurovisió, unes paraules que han arribat poc abans que sorgís el rumor que assegura que el seu ex està sortint amb Mimi, una altra companya del ‘reality’ musical. 

Sigui cert o fals, Amaia continua amb la seva carrera professional, potser molt lentament segons alguns seguidors, però sempre mirant endavant. Ara, però, la cantant és notícia no per la seva música, sinó per la darrera publicació que ha compartit al seu compte d’Instagram, xarxa social on tampoc és gaire activa. A la imatge es pot veure la pamplonesa de peu, enmig d’una sala completament blanca, gairebé buida, on només hi ha dues cadires i una màquina d’aigua.

Al centre apareix Amaia, completament despullada, duent només unes botes blaves, de la mateixa tonalitat que la pintura que parcialment cobreix el seu cos. Cap text acompanya la fotografia, només una icona d’un geni. Tots els seus seguidors han embogit, intentant endevinar el significat d’aquesta enigmàtica imatge de la cantant. Alguns especulen que podria tenir relació amb el seu disc, podria estar gravant algun videoclip o simplement està cridant l’atenció. Per sortir de dubtes caldrà esperar a veure si finalment la noia dona cap explicació.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de amaia romero (@amaia) el

També et pot interessar...