Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Isabel vol controlar la seva imatge al mil·límetre

L’equip tècnic de ‘Supervivientes’, cansat de l’actitud d’Isabel Pantoja

Els càmeres i redactors del programa de Telecinco estan farts de la prepotència amb què els tracta la cantant

Isabel Pantoja posa al límit l'equip tècnic de 'Supervivientes'
Isabel Pantoja posa al límit l'equip tècnic de 'Supervivientes' | TELECINCO

 

L’expectació per la nova edició de ‘Supervivientes’ es va disparar des que es va anunciar la participació d’Isabel Pantoja al reality de Telecinco. La seva participació significava batre rècords d’audiència i per aquest motiu Mediaset va fer tots els esforços per garantir la participació de la qual seria l’estrella del concurs.

Però en aquesta vida, tot té un preu, i tot i que no ha sortit a la llum la quantitat exacta, Telecinco ha hagut de pagar una gran quantitat de diners a Isabel Pantoja, a més de signar algun contracte al marge de la seva participació a ‘Supervivientes’.

Tracte de favor a Isabel Pantoja?

A més, a aquestes qüestions se li ha de sumar els rumors que senyalen que l’organització del concurs tindria un tracte de favor amb la cantant, tot i que setmana rere setmana, els presentadors i col·laboradors del programa s’esforcen a desmentir-ho durant les gal·les.

Pel que fa al desenvolupament del reality, alguns concursants també s’han queixat dels privilegis o tractes de favor que té Isabel des que va començar el concurs. Però no només els concursants, sinó que també l’equip tècnic del programa, que s’encarrega de gravar als concursants de l’illa, també ha mostrat la seva disconformitat.

Tensió entre els tècnics i la cantant

I és que segons una exclusiva de la revista ‘Lecturas’, la cantant ha provocat diversos moments de tensió amb els tècnics del programa per l'obsessió que té per controlar la seva imatge. I a més, alguns d’ells estan al límit per la prepotència amb la qual la cantant es dirigeix a ells.

Tot i que per normativa, els redactors i càmeres no poden parlar amb els concursants, els famosos sí que es poden dirigir a ells, i això ha provocat que algunes vegades la manera de dirigir-se a ells ha estat desagradable.

Isabel vol controlar la seva imatge al mil·límetre
Isabel vol controlar la seva imatge al mil·límetre | TELECINCO

 

Davant d’aquesta complicada situació i de què es tracta de l’estrella d’aquesta edició de ‘Supervivientes’, tot i que l’actitud d’Isabel dificulta molt la seva feina, els tècnics han de callar malgrat que hi hagi moments, en els quals la cantant posa al límit la seva paciència.

 

També et pot interessar...