Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Amador Mohedano pateix càncer

Amador Mohedano revela que pateix càncer

Tot i que acaba de sortir a la llum la notícia, l'ex de Rosa Benito fa temps que lluita contra la malaltia

Amador Mohedano pateix càncer
Amador Mohedano pateix càncer | Mediaset

 

Amador Mohedano, germà de Rocío Jurado, feia temps que estava allunyat del focus mediàtic després del seu polèmic divorci de la seva ex dona Rosa Benito. Ara, malauradament, la premsa rosa torna a tenir notícies d’ell, ja que Mohedano  acaba de revelar que pateix càncer, just quan es compleixen 13 anys de l’aniversari de la mort de la seva germana Rocío Jurado, que va morir d’un càncer.

 

Enfonsat, abatut i destrossat

Tot i que la notícia de la seva malaltia acaba de sortir a la llum, ja fa temps que Amador estaria lluitant contra el càncer. Tal com publica la revista ‘Semana’, Mohedano s’haurà de sotmetre a una operació durant les pròximes setmanes a causa d’un  tumor maligne situat a les fosses nasals; davant d’aquest fet, l’ex de Rosa Benito ha reconegut que se sent  «abatut, destrossat, i incapaç d’assumir el fet que la vida m'hagi donat aquest cop».

 

Rocío Jurado va morir l'any 2006
Rocío Jurado va morir l'any 2006 | TV3

 

L’ombra del càncer plana altra vegada sobre la família dels Jurado després que el mateix Amador fos l’encarregat de comunicar a la premsa durant el 2006, el fatal desenllaç de la seva germana Rocío Jurado, que va morir d’un càncer de pàncrees que no va poder superar i que la va dur a viatjar fins i tot a Houston, amb l'objectiu de realitzar-se un tractament que no va donar els resultats adequats.

 

També et pot interessar...