Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Joan Carles I torna a l'hospital per fer-se unes proves mèdiques

Joan Carles I, ingressat a l'hospital per realitzar-se unes proves mèdiques

Es tracta d'uns exàmens rutinaris relacionats amb el seu càncer de pell

Joan Carles I torna a l'hospital per fer-se unes proves mèdiques
Joan Carles I torna a l'hospital per fer-se unes proves mèdiques | GTRES

 

Joan Carles I no passa pel seu millor moment de salut. El monarca, que acaba de retirar-se definitivament de la vida institucional, fa temps que arrossega alguns problemes en el terreny de la salut física, i ja ha hagut de ser operat més d’una vegada per problemes de malucs i de genolls. Ara, però, ha estat ingressat a l’hospital per altres motius. Després d’aparèixer amb la seva filla la infanta Helena a la final de Rafa Nadal del torneig de tenis Roland Garros, el monarca emèrit  va ser ingressat de nou dimarts 11 de juny en un centre hospitalari per fer-se unes proves de rutina, segons va informar el programa ‘Ya es mediodía’. 

Aquestes proves anaven enfocades a controlar l’evolució del càncer de pell que Joan Carles sofreix des de fa un temps i del qual ha estat intervingut diverses vegades en els últims mesos. De fet, una d’aquestes últimes intervencions va provocar que Joan Carles  aparegués en un acte públic amb un ull morat i una tireta, causant una gran alarma social, provocats perquè li van extirpar part del teixit afectat pel carcinoma que li havien diagnosticat.

 

Joan Carles I es va protegir del sol a la final de Roland Garros
Joan Carles I es va protegir del sol a la final de Roland Garros | GTRES

 

Aquesta no serà l’última vegada que veurem al rei acudint a l’hospital per aquest motiu, ja que d’ara endavant s’haurà de  realitzar una revisió cada 3 o 6 mesos per assegurar que l’evolució sigui positiva. Amb tot això, depenent dels resultats de les proves mèdiques i de si el carcinoma està molt estès, és possible que Joan Carles hagi de tornar a passar un altre cop pel quiròfan.

 

També et pot interessar...