Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Lorena Gómez confirma la seva relació amb René Ramos

La lleidatana ha aprofitat la celebració de l'aniversari de René per a proclamar el seu amor per l'andalús

Lorena Gómez | @Lorenagomez_

 

La cantant lleidatana Lorena Gómez ha fet pública la seva relació amb René Ramos, el germà del futbolista del Reial Madrid, Sergio Ramos.  Ja fa uns mesos que va saltar la notícia de la possible relació sentimental de la parella, però la lleidatana no ha decidit fins fa pocs dies fer pública la notícia. Lorena ha aprofitat la celebració de l'aniversari de René per a proclamar el seu amor per l'andalús.

De fet, la cantant ha publicat una fotografia al seu perfil, en la qual apareix amb la seva nova parella i el felicita pel seu aniversari sorpresa.  Per la seva banda, René també va fer el mateix en les seves xarxes socials, fet que evidencia que ambdós es troben contents i satisfets de poder fer l'anunci.

[predef]lleida-whatsapp-198[/predef]

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz vida! Salud #rl2o #felizcumplesorpresa

Una publicación compartida por Lorena Gómez (@lorenagomez_) el

Lorena i la seva anterior relació

Cal recordar que Lorena va tenir una relació anterior amb el futbolista del Betis, Antonio Barragán. Malgrat que ella es va traslladar a viure a Sevilla amb ell, i que fins i tot l'havia portat fins a Lleida per a presentar-li la seva família, finalment l'amor no va donar els seus fruits. Ara, sí que sembla que la vida li somriu en aquest sentit a la lleidatana que no pot estar més feliç per donar la notícia.

René és el germà d'en Sergio Ramos, qui es casa aquest dissabte dia 15 amb Pilar Rubio a la catedral de Sevilla. Caldrà esperar per saber si Lorena és una de les convidades a un dels esdeveniments més esperats de l'any. Mentrestant, de ben segur, que la parella seguirà celebrant la vida i el seu amor.

També et poden interessar...