Sara Carbonero va tornar a estar ingressada durant unes hores

La periodista va acudir a la Clínica Ruber acompanyada d'Iker Casillas
Sara Carbonero ingresó de nuevo en el hospital
Sara Carbonero va tornar a estar ingressada a l'hospital | Instagram

La salut de la periodista Sara Carbonero ha tornat a espantar la seva família i amics, després que el passat diumenge, 9 de juny, tornés a estar ingressada a la Clínica Ruber de Madrid, on la van operar per primera vegada per extirpar-li un tumor maligne de l'ovari. Ningú s'esperava que Carbonero tornés a ingressar, ja que només un dia abans, havia estat entre els convidats del bateig del fill de la seva gran amiga Isabel Jiménez, on va fer de padrina.

 

Tal com informa la revista 'Diez Minutos', Sara Carbonero va arribar al centre hospitalari, acompanyada del seu marit, Iker Casillas, a primera hora del matí. Més tard, s'hi van acostar la seva mare i germana, així com la seva amiga Isabel Jiménez, totes amb ànims de preocupació. Casillas no va separar-se de la seva dona ni un moment i, tot i que encara no se saben les causes d'aquesta hospitalització, se sap que va ser molt curta i gens agressiva, cosa que va permetre que la periodista tornés a casa al cap de poc temps.

 

Viure la malaltia amb normalitat

La presentadora té clar que, tot i la malaltia que sofreix, farà tot el possible per viure-la amb normalitat i per, a poc a poc, tornar a la seva vida i recuperar les seves aficions. El dimarts passat, Carbonero va compartir a les seves xarxes socials una fotografia que mostrava que es trobava al Wanda Metropolitano, on el cantant Ed Sheeran estava a punt d'oferir un concert.

 

Sara Carbonero disfrutó del concierto de Ed Sheeran
Sara Carbonero va gaudir del concert d'Ed Sheeran | Instagram

 

D'altra banda, segons han informat alguns mitjans, s'espera que la periodista i el futbolista Iker Casillas acudeixin a la boda de Pilar Rubio i Sergio Ramos, que tindrà lloc el pròxim 15 de juny, per la bona relació que hi ha entre les dues parelles. Així, es tractarà d'un dels esdeveniments més esperats, perquè serà la primera vegada que la parella aparegui en públic, després dels durs successos que han viscut recentment.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari