Enxampen Albert Rivera i Malú junts al cotxe del líder de Ciutadans

La revista 'Hola!' publica noves imatges de la parella, després que les primeres es fessin públiques el passat dilluns
Malú i Rivera junts
Malú i Rivera tornen a aparèixer junts | HOLA!

Surten a la llum les fotografies que confirmen la relació entre la cantant Malú i el líder de Ciutadans Albert Rivera. La revista 'HOLA!' ha publicat en exclusiva unes fotografies de la parella del moment, on apareixen junts al cotxe del polític. Aquestes imatges reflecteixen com la parella ja fa vida normal, sense evitar ser vistos, cosa que confirmaria els rumors de relació que existeixen des del mes de febrer.

 

Les primeres imatges de la parella van ser difoses per Telecinco, concretament per 'El Programa de Ana Rosa', el passat dilluns, 10 de juny. Les fotos, que van ser preses en un centre comercial, van ser la primera prova de la relació des que van iniciar-se els rumors de la nova parella el passat mes de febrer, quan la majoria de mitjans se'n van fer ressò. Aquestes noves fotografies, publicades per 'HOLA!', serien la prova de la consolidació d'aquesta parella, que ja fa vida normal sense amagar-se.

 

Les noves fotos d'Albert Rivera i Malú junts, publicades per 'HOLA!'
Les noves fotos d'Albert Rivera i Malú junts, publicades per 'HOLA!' | HOLA!

 

Les fotos podrien ser de fa un temps

La publicació col·loca en portada les imatges de la parella, mentre fan vida normal als afores de Madrid, on resideixen, tal com informa 'La Información'. En aquest cas, les imatges capten un dia en què el líder de Ciutadans va anar a recollir la cantant després dels assajos de gira, quan anaven a dinar a un restaurant de Pozuelo de Alarcón, Madrid.

 

Sembla que les imatges, de fa un temps, estaven guardades per 'HOLA!', que buscava l'exclusiva. La seva publicació avançada hauria vingut motivada per la publicació inesperada de les altres imatges a 'El programa de Ana Rosa' en directe.

 

Rivera i Malú
Les primeres imatges de Rivera i Malú | Telecinco

 

 

També et pot interessar...

 Comentaris
4x4
Pe importa una MIERDA

envia el comentari