Kiko Rivera encén les xarxes amb una foto del seu nou cotxe

El fill de la Pantoja ha posat amb el nou caprici, que té un preu aproximat d'entre els 26.000 i els 45.000 euros
Kiko Rivera
Kiko Rivera ha publicat una imatge amb el seu nou cotxe | TELECINCO

Kiko Rivera ha encès les xarxes després de publicar a Instagram una fotografia amb la seva nova adquisició: un Mercedes Benz Clase A. Amb la frase: «Feliç amb el meu nou Mercedes Benz», el dj ha posat amb el nou cotxe que té un preu aproximat d'entre els 26.000 i els 45.000 euros, en funció dels extres que tingui i la carrosseria que hagi escollit. Però, tot i que el fill d'Isabel Pantoja s'ha mostrat d'allò més content, molts dels seus seguidors no han sentit el mateix.

 

 

Rivera respon a les crítiques

Un dels comentaris ataca a Rivera tot dient-li que: «Però si tu eres el que no tenia diners. Que bé que se us dona fer llàstima a la gent, quina vergonya! I pensar que ho paguem tots per veure el programa, inclosa ja, una altra adquisició... Per tant parlar de la teva família, perquè treballar poc o quina intel·ligència! Prefereix un cotxe abans que una casa per a la seva família?».

 

Però realment, aquest tipus de comentaris no li fan perdre la son al dj i, fins i tot, ha volgut respondre amb un missatge contundent i clar. «Simplement a qui no li agradi, que no miri... Bon dia a tots aquells que no teniu res més a fer... A la resta, us estimo a rabiar», sentenciava el fill gran de la Pantoja. Davant aquest missatge, han estat moltes altres les persones les que han celebrat la compra de Rivera i els que li han donat el seu suport.

 

«A qui li piqui, que es rasqui!», «Amb salut!» o «Que dolenta és l'enveja!», han estat alguns dels comentaris dels seus seguidors que han celebrat que Rivera estigui sa i que es pugui permetre aquest tipus de capricis en l'actualitat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz con mi nuevo @mercedesbenz Gracias por el trato @ssancheo seguimos #dandoklambre #kikorivera

Una publicación compartida por Kiko Rivera (@riverakiko) el

 

També et poden interessar...

 Comentaris

envia el comentari