Kiko Rivera explica els seus inicis amb les drogues

El fill de la Pantoja ha arribat a gastar-se prop de sis milions d'euros en capricis com cotxes de luxe

Kiko Rivera
Kiko Rivera narra les seves memòries en una revista | La Coctelera

Kiko Rivera està escrivint periòdicament les seves memòries a la revista 'Semana' i, si la primera edició va ser sorprenent en parlar sobre com va viure l'arribada de la seva germana Chabelita, aquesta segona és, senzillament, molt dura, segons explica 'La Coctelera'.

Rivera ha aprofitat la seva allau de sinceritat per explicar com va ser la pitjor època de la seva vida. El fill d'Isabel Pantoja va tenir un problema molt greu amb les drogues, tant és així, que ell mateix ha afirmat que: «Estic viu de miracle».

El primer bolo per un preu de 25.000 pessetes

Tot va començar quan només amb 17 anys el van contractar per un 'bolo' a la discoteca piràmide de Castelló. La proposta era fer-se fotos amb els clients i cobrar 25.000 pessetes. L'oferta va ser massa atractiva perquè Kiko digués que no, així que va acceptar i aquella va ser l'inici del seu declivi personal. Aquell mateix cap de setmana, explica, va provar per primera vegada la cocaïna i es va gastar tots els diners que havia guanyat.

El ritme de vida que va començar a adoptar, amb actuacions en discoteques de tot el país i cobrant importants xifres de diners, el van portar a entrar en una roda de descontrol alarmant. Kiko, fins i tot, ha explicat que una vegada va estar celebrant amb uns amics el seu aniversari durant fins a tres dies sense parar. Van començar a Madrid i van passar per Barcelona, València i Sevilla. Tot sense dormir, i tal com diu Kiko, no cal s'expliqui com van poder aguantar els tres dies sense defallir.

Kiko Rivera com a dj
Kiko Rivera va començar molt jove en el món de la nit | La Coctelera

El problema amb els diners l'han portat a gastar-se prop dels 6 milions d'euros en capricis

El problema amb els diners l'han portat a gastar-se prop dels sis milions d'euros en capricis com cotxes de luxe, dels quals, va arribar a acumular fins a nou en el seu magatzem. Aquesta despesa descontrolada de diners li van portar a no poder ajudar a la seva mare quan va haver d'entrar a la presó, fet que va marxar fortament els sentiments de Kiko. El fill de la Pantoja també explica que a les dues mares dels seus fills, Jessica Bueno i Irene Rosales, les ha estat enganyant sobre el seu estil de vida i addiccions, fins que aquesta última, li va fer escollir entre les drogues o ella i les seves filles. 

Aquest ultimàtum va fer-li obrir els ulls i va ser el moment d'explicar-li la seva situació a la seva mare. Des de llavors, i amb l'ànim de curar-se, la Pantoja no es va separar del costat del seu fill i Kiko va poder recuperar-se de forma tranquil·la i pausada a casa seva acompanyat de la seva mare i la seva dona. Finalment, Kiko va esborrar tots els contactes d'aquelles persones tòxiques que el lligaven a una etapa de la seva vida que, de ben segur, no vol tornar a viure mai més.

Kiko Rivera i Irene Rosales
Irene Rosales és l'actual dona de Kiko Rivera | La Coctelera

 

També et pot interessar...

  • Kiko Rivera llança un missatge d'ànims a Isabel Pantoja abans de començar ‘SV’

Comentaris

envia el comentari