INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

La cantant catalana Beth Rodergas viu un canvi de vida radical

La que fou representant espanyola a Eurovisió, ara ha tret una marca de roba infantil, un llibre de cuina i és mare de dos fills, la Lia i el Kai
La Beth ha tingut un fort canvi de vida | Cedida

La vida dona moltes voltes i Beth Rodergas ho sap molt bé. La cantant catalana va ser una de les participants més populars de la segona edició d''Operación Triunfo' i representant espanyola al festival d'Eurovisió amb el tema 'Dime'. Des de llavors, la seva vida ha fet un gir de 180° i els que encara la segueixen, poden certificar que la Beth ha sabut reinventar-se i trobar el seu propi camí cap a la felicitat.

 

El canvi més important que ha patit és la maternitat, segons explica 'ElNacional'. Actualment, és mare de la Lia, de set anys, i d'en Kai, de dos. Arran de la seva maternitat ha iniciat un camí ple de consciència, dedicació i amor per les petites i importants coses de la vida. De fet, el 2013 va crear junt amb la seva mare, la seva línia de roba infantil anomenada 'Little Lia'.

 

 

Els projectes empresarials de la Beth

Les col·leccions que han anat sortint al mercat han passat delicadament per les mans d'una Beth que ha primat els bons materials, un dissenyat acurat i un aire retro que li fa recordar què és l'important en el dia a dia. Però aquest no ha estat l'únic projecte empresarial que ha endegat la cantant.

 

Recentment ha publicat el llibre 'Nyam!', una obra que recull receptes tradicionals de la seva mare i que ella ha volgut acompanyar amb música, il·lustracions i textos que van en la línia de tranquil·litat i saber fer que tant li agraden a la cantant. En relació al llibre, ella mateixa ha explicat en alguna ocasió que «és un cant a l'amor per les petites coses i amb bona música de fons».

 

 

Mai ha fugit del vessant més artístic

D'altra banda, Beth mai ha fugit del vessant més artístic i, tot i que lluny de la indústria musical actual, ha seguit dedicant part del seu temps a la música i la interpretació. Com a actriu ha tingut papers a l'obra de teatre 'Pels pèls', i ha participat en videoclips o en sèries com 'Lalola', d'Antena 3.

 

La Beth que va seduir va 16 anys per la seva naturalitat, timidesa, rastes i particular veu, segueix captivant al seu públic. I ho fa sense rastes, però amb molt sentiment, cura per les petites coses i amb la intenció de transmetre el que més li agrada a tots els qui l'envolten.Comentaris

envia el comentari