Gil Silgado podria haver refet la seva vida amb una altra dona

L'empresari ha estat vist sortint d'un restaurant de Madrid en companyia d'una dona, tot i que la parella no ha volgut fer declaracions al respecte

Gil Silgado oblida la seva exparella María Jesús Ruiz
Gil Silgado oblida la seva exparella María Jesús Ruiz | CatalunyaDiari.cat

José María Gil Silgado, conegut per ser l’exparella de María Jesús Ruiz, torna a recuperar la il·lusió al costat d’una altra dona. Sembla que l’empresari està enamorat, i l’afortunada és una dona que s’assembla físicament a l’exmiss Espanya i guanyadora de ‘GH DÚO’.

Ell i la seva misteriosa companya eren enxampats sortint junts d’un conegut restaurant de la capital, i tot i que cap dels dos va voler fer declaracions als periodistes que es trobaven a la porta del local, sembla que l’empresari torna a estar obert sentimentalment després de totes les trifulgues que han marcat la seva relació amb María Jesús.

 

L'exparella no es dirigeix la paraula

Aquests últims mesos han estat molt moguts per l’exparella, que tenen una filla en comú, i que actualment és el principal motiu de disputa entre ambdós. Malgrat que Gil Silgado va decidir defendre públicament a María Jesús durant el seu pas per la casa de Guadalix, en sortir aquesta del concurs, tot ha anat a pitjor, amb contínues tensions i picabaralles; un dels últims problemes pels quals es van enfrontar va ser en relació a les vacances de Setmana Santa de la seva filla, motiu que ha dut l’exparella a no dirigir-se la paraula.

 

María Jesús Ruiz i Gil Silgado no es dirigeixen la paraula des de fa temps
María Jesús Ruiz i Gil Silgado no es dirigeixen la paraula des de fa temps | CatalunyaDiari.cat

 

En el passat han quedat les boniques paraules que pronunciava Gil Silgado i els esforços per salvar la seva excompanya a tota costa quan aquesta es trobava dins la casa de 'Gran Hermano'. Respecte a això, Gil Silgado ja ha confessat que es penedeix moltíssim d’haver recolzat a María Jesús Ruiz durant el concurs.

L’últim que ha transcendit sobre les trifulgues de la parella i que els ha dut a la separació total, ha estat una discussió molt forta que l’exparella va protagonitzar en un conegut hotel de Madrid, un episodi que els ha portat a prendre la decisió de no tornar-se a parlar mai més. Ara que l’empresari ha estat vist en bona companyia, veurem com avancen les coses i si aquest fet promou més picabaralles entre l’exparella o finalment les aigües tornen al seu curs.

 

Notícies relacionades...


Comentaris

envia el comentari