YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Gil Silgado podria denunciar María Jesús Ruiz en sentir-se «traït» per ella

L'exparella de la guanyadora de 'GH Dúo' ataca també durament a Juani, la seva exsogra

Imatge d'arxiu de Gil Silgado
Gil Silgado va donar una entrevista a 'Sálvame' | Redacció

 

A María Jesús Ruiz no li falten fronts per defensar-se des que va sortir guanyadora de la casa de 'GH Dúo'. En un primer moment van ser els seus companys; ara, fins i tot, la seva exparella i pare de la seva filla, José María Gil Silgado.

En una entrevista a 'Sálvame Diario', Gil Silgado parla sobre la que va ser la seva parella sentimental i ho fa amb males paraules i amb una decepció que fa denotar que, segons ell, la mare de la seva filla l'ha fallat com a persona. 

Gil Silgado se sent part responsable del triomf de Ruiz

Gil Silgado se sent part responsable del triomf de Ruiz al programa de Telecinco, ja que diu haver invertit molts diners perquè guanyés el concurs: «Estic penedit de l'ajuda que li he donat. Considero que el guanyador hauria d'haver estat Kiko Rivera, després de reflexionar-lo. Després de veure l'actitud xulesca que ha tingut, he estat partícip i culpable que hagi guanyat». 

A banda, Gil Silgado es mostra fortament dolgut per un pacte que presumptament havia acordat amb Ruiz i que, finalment, no s'ha complert. Segons ha explicat l'exparella, havia quedat amb Ruiz que aniria a buscar la seva filla sola, és a dir, sense la també polèmica mare Juani. Ara bé, aquesta promesa no es va complir i Gil Silgado ha explicat que «m'han arrabassat a la persona que tenim en comú de males formes. Per això, interposaré una denúncia per fets tan greus».

No content amb aquestes declaracions, l'exparella de la guanyadora del concurs l'ha qualificat de «mala persona i víctima» i, ha culpabilitzat els seus companys per haver-la victimitzat massa. Així doncs, durant l'entrevista, l'empresari es va mostrar força «defraudat, humiliat i traït».

Una mala relació amb la seva mare

Però aquests sentiments no només corresponen a Ruiz, també a la seva mare i, per tant, exsogra de Gil Silgado. Davant la seva imminent participació a 'Supervivientes', l'empresari li ha desitjat que «li piquin set legions de tortugues i alacrans». «La qualificaria de mala persona, molt dolenta, però l'he descobert tard», afegia. Finalment, i davant tota aquesta tempesta d'acusacions, 'Sálvame' ha fet públics aquesta setmana uns àudios en els quals fins i tot Juani parlava malament de la seva filla.

En aquest sentit, el col·laborador Kiko Hernández, detallava els àudios: «Fins a deu insults he comptabilitzat. Diu 'filla d'hospital', que està molt pujada, que baixi una miqueta, que sigui més mare, que jo he tingut molta cura de tu i el teu germà, ets una prepotent, una dèspota».

Ruiz no va trigar a respondre a aquestes acusacions i va fer-ho amb la publicació d'una fotografia al seu perfil d'Instagram en la qual apareix amb la seva germana i els seus pares. A més a més, acusa en el text que acompanya la foto a Gil Silgado d'haver filtrat els àudios però, adverteix que, «per molt que vulgueu no podreu desestabilitzar l'afecte d'una mare cap a la seva filla».


Comentaris

envia el comentari