La 'becària' que ha regalat a Ana Rosa la primera foto de Rivera i Malú junts

Patricia va captar la parella a El Corte Inglés i va enviar les imatges renunciant als 50.000 euros que valia l'exclusiva
Patricia López
Pati va trobar-se la parella a El Corte Inglés provant maquillatge | Instagram | @patilo95

Els diners, a vegades, no ho són tot. Que li diguin a Patricia López, la 'becària' de Telecinco que va preferir regalar a Ana Rosa l'exclusiva de l'any, renunciant als prop de 50.000 euros que podria haver-se embutxacat. És el dineral que li haurien pagat per les primeres instantànies d'Albert Rivera i Malú junts, segons explica 'El Español', confirmant la relació de parella sobre la qual han sobrevolat només rumors durant gairebé vuit mesos.

 

Per guanyar punts a la cadena, o per solidaritat, Pati s'ha marcat un 'per amor a l'art' del qual tothom ara parla. Es trobava en un centre comercial quan es va topar amb la parella del moment i no va dubtar en captar el moment. Rivera i Malú provaven maquillatge i es deixaven assessorar per les dependentes. Pati va decidir captar la imatge amb el mòbil: «Hi va haver un moment en què Albert va girar el cap i vaig pensar que em veuria, em tremolaven les mans».

 

Rivera i Malú
Rivera i Malú | Telecinco

 

Amb 24 anys i uns inicis intensos en el món de la premsa rosa, Patricia descriu el que va veure a 'El Corte Inglés' proper a 'La Finca' prop de les sis de la tarda: «Ella li tocava la cara amb molta delicadesa».

 

Els paparazzis no es mouen des de fa temps de davant la casa nova que suposadament comparteix la parella, sense èxit. Aquest dilluns, Patricia aconseguiria el que tant desitjaven i 'El Programa de Ana Rosa' anunciava una 'bomba' que venia amb llaç de regal. La jove podria haver venut al millor postor les fotos, d'alt valor per la repercussió social assegurada que tindrien. Segons el mitjà citat, una revista li hauria pagat 20.000 euros i una agència, fins i tot 50.000. Però Patricia, que es defineix com a «compromesa amb l'èxit», buscava més que uns milers d'euros al compte.

 

'Hola' hauria venut unes primeres fotos a un familiar per 50.000 euros

Maria Patiño, després de sortir a la llum les fotos de la parella, ha assegurat que existeix un primer reportatge en el qual els protagonistes eren Albert Rivera i la mare de Malú, realitzat per la revista 'Hola'. Algú del cercle familiar de la parella l'hauria comprat per entre 50.000 i 70.000 euros perquè no veiés mai la llum. Però finalment, el polític i la cantant no han aconseguit seguir mantenint el seu amor de portes cap endins. 

 


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

 

 

La productora, encantada

La productora Unicorn ha valorat molt l'acte de Patricia i s'ha desfet en bones paraules cap a ella pel seu gest solidari. La jove suma ja tres anys vinculada a Mediaset. Després d'estudiar Publicitat i Relacions Públiques a l'ESIC (Escola de Negocis i Centres Universitaris), un màster de Reporterisme i Investigació per a televisió li va obrir les portes a Telecinco. Cobrava 300 euros bruts mensuals a la redacció de 'Yo fui un narco'.

 

Més tard es convertiria en reportera a 'El Programa de Ana Rosa' cada matí. Apassionada dels viatges, la moda i el menjar, i sempre amb Instagram al dia, Pati ha renunciat a un bon sobresou marcant-se un gol a un dels grans grups audiovisuals d'èxit al país. 

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari