El cosí de José Antonio Reyes: «Va sortir pels aires... Anàvem volant»

El futbolista va acumular més de dotze infraccions greus entre els anys 2008 i 2015
José Antonio Reyes va perdre la vida en un fatídic accident de trànsit
José Antonio Reyes va perdre la vida en un fatídic accident de trànsit | CatalunyaDiari.cat

Quan ja han passat uns dies del fatídic accident de trànsit, on José Antonio Reyes i un familiar seu van perdre la vida després que el cotxe en què anaven es va sortir de la carretera a gran velocitat, l’únic supervivent i cosí del futbolista, Juan Manuel Calderón, ha fet unes declaracions sobre l’accident que ha publicat ‘Socialité’.

 

El jove encara està ingressat

Segons el diari ‘El Mundo’, Calderón va ser molt expressiu en la seva declaració a la policia: «Va sortir pels aires... Anàvem volant». Tot i tenir un 60% del seu cos amb cremades de diferent gravetat, el cosí del futbolista és un afortunat, ja que el jove va ser l’únic que va sobreviure del fatal accident, en el qual van perdre la vida Reyes i un altre familiar.

 

A més, Calderón també va declarar que va intentar salvar la vida dels altres dos ocupants del vehicle però sense èxit. El jove assegurava que ell «anava mirant per la finestra» i que no recorda res del que va passar. «No sé el que va fer José... No ho recordo», es lamentava.

 

Era habitual que els tres viatgessin junts
Era habitual que els tres viatgessin junts | INSTAGRAM

 

Amb tot, Juan Manuel Calderón sí que ha confirmat els rumors que asseguraven que el futbolista circulava a gran velocitat, i va assegurar que va sortir totalment il·lès de l’accident però va patir les cremades per intentar salvar la vida dels altres dos ocupants.

 

A partir d’ara, el jove haurà de lluitar per eliminar de la seva ment les dures imatges que va haver de presenciar després de l’accident i intentar seguir endavant després d’aquest cop tan dur que li ha donat la vida.

 

També et pot interessar...

 

 Comentaris
Rafel Berga Ruiz
El problema es que no es pot anar fent el boig per la carretera.

envia el comentari