L'emotiva carta de Noelia, vídua de Reyes, agraint el suport rebut

Està emocionada pels milers de missatges d'afecte que li han arribat
Noelia López junto a José Antonio Reyes
Noelia López ha rebut moltíssimes mostres d'afecte per part de desconeguts per la mort del seu marit | Instagram

La vida de Noelia López va truncar-se fa uns dies, quan el seu marit, el futbolista José Antonio Reyes, moria en un accident de trànsit. El duríssim cop arribava just quan estaven a punt de celebrar el seu segon aniversari de boda. El dolor de la jove és immens i intenta suportar-lo rodejant-se de la família.

 

L'afecte que ha rebut de la família, dels amics i , sobretot, de les dues filles que tenia amb Reyes, estan sent essencials en moments tan tràgics per a Noelia. Però el cert és que també ha rebut milers de mostres de suport per part de molts desconeguts i, per això, ha volgut dedicar-los unes paraules d'agraïment en una emotiva carta.

 


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

 

 

Les emotives paraules de Noelia

Noelia López y José Antonio Reyes besándose
Noelia ha volgut compartir unes emotives paraules a Instagram en senyal d'agraïment | Instagram

 

Les xarxes socials han servit a Noelia des del minut u per transmetre el que sentia. Ara la vídua ha decidit compartir a Instagram una emotiva carta expressant què ha significat per a ella tot l'amor i afecte rebut després de perdre el seu marit. Ho ha fet en una 'story', en forma de carta d'agraïment, tornant a reconèixer un cop més el dolor que està patint.

 

 

«Intentaré arribar als vostres cors igual que esteu arribant vosaltres al meu. No és fàcil trobar les paraules adequades que expressin aquest dolor, com tampoc ho és trobar consol. Agraeixo els milers de missatges d'afecte cap al meu marit, és molt estimat i admirat. També els missatges de compassió que estem rebent les meves filles i jo».

 

«En els moments de reflexió intento llegir-los un a un. Hi ha dones en la meva situació, filles petites sense pare, germanes que van perdre els seus germans... És d'admirar aquesta massiva resposta per fer-nos saber que l'estimeu i que no estem soles.Heu fet d'aquesta desgràcia un record inoblidable i ple d'amor cap al meu marit, pare de les meves filles». 

 

«Algun dia elles veuran això i seran conscients de com de gran era el seu pare, no només pel seu talent, també pel seu carisma i simpatia. A tots, familiars, amics, coneguts i desconeguts: GRÀCIES».

 

Noelia ha acompanyat la publicació de la carta amb un canvi de foto de perfil a la xarxa social, optant per pujar-ne una on apareix amb els dos grans amors de la seva vida, el seu marit i el seu germà, que lamentablement ja no hi són.

 

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari