Marc Bartra

Marc Bartra, víctima d’una treballada broma del seu tatuador

El professional de les agulles aprofita que l’exblaugrana mira el mòbil per sorprendre’l amb una calcomania diferent a la pactada

Marc Bartra s’ha topat amb un tatuador que, a més de destresa amb les agulles, té molt sentit de l’humor. El futbolista català, que juga de central al Betis, viu a Sevilla i va acudir a l’estudi d’un professional dels tatuatges amb la intenció de gravar-se a la pell la imatge d’un tigre. Acabaria sent víctima d'una divertida broma que ha penjat a Instagram.

Amb el seu tatuador de referència, van acordar que el tatuatge, que se sumaria als que ja té en un braç, a les costelles i als turmells, se’l faria al braç esquerre. Però, com de costum, el tatuador es disposava a fer-li primer una prova de calc per assegurar que el disseny s’ajustava al seu gust.

Aprofita que està distret amb el mòbil per preparar la sorpresa

El tatuador aprofitaria el moment per gastar una broma a Bartra i robar-li unes bones rialles. «Deixa’m provar el tigre, a veure com et quedaria. Et vull posar un contrast guapo perquè sentis els colors», li deia. L’exblaugrana ha compartit un vídeo on es veu clarament com el tatuador li enganxa la calcomania. Però el futbolista es distreu amb el mòbil i ell aprofita per fer de les seves.

Quan el seu amic tatuador li retira la calcomania, Bartra s’emporta una gran sorpresa: no li ha dibuixat una cara d’un tigre, sinó l’escut del Betis. El central, aquesta, no se l’esperava, i li etziba un ‘cabronazo’ entre rialles. Un episodi divertit que ja han vist més de 440.000 persones a la xarxa.

També et pot interessar...