Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'una dona en un aeroport amb avions al fons

Norwegian obre la porta a volar a Llatinoamèrica des de Barcelona

La companyia aèria inaugura la ruta El Prat - Chicago i espera oferir més «bones notícies»

L'aerolínia de baix cost Norwegian ha obert la porta a volar a Llatinoamèrica des de Barcelona.  Coincidint amb la  inauguració de la connexió entre la capital catalana i Chicago, la cinquena ruta que ofereixen fins als Estats Units, el director de Relacions Internacionals de l'empresa a Espanya, Alfons Claver, ha augurat que en el futur «esperen oferir bones notícies noves» per connectar Barcelona «amb el món».

 

Tot i que no ha fet cap anunci concret, Claver ha afirmat que  «possiblement» es tractaria d'un servei fins a Llatinoamèrica i ha recordat que l'aerolínia noruega té presència a Argentina  i Brasil  i dret de tràfic per volar al Perú. En una atenció als mitjans a la porta d'embarcament, ha celebrat la «bona resposta comercial» que ha tingut la ruta fins a Chicago, que s'ha enlairat amb una ocupació del 91%.

 

Èxit en la inauguració de la nova ruta Barcelona-Chicago

Es tracta de la primera inauguració d'un vol de llarga distància després de l'estrena fa dos anys de la connexió amb Nova York/Newark, Los Ángeles, San Francisco/Oakland i Miami/Fort Lauderdale. El vol ha marxat amb 311 passatgers i s'ha operat amb un Boeing 787-9 Dreamliner, la quarta nau de reacció de llarg abast que tindran a la base del Prat.

 

Futurs increments de viatges en l'aerolínia

La ruta, que estarà operativa quatre dies per setmana, permetrà incrementar  les freqüències a Nova York, que tindrà un vol diari, i també a Los Ángeles, on es podrà volar sis dies per setmana. El preu més baix per volar a Chicago des de Barcelona és de 149,97 euros per trajecte.

 

Per Claver, l'estrena demostra l'«arrelament» i l'«aposta» de l'empresa per continuar oferint noves rutes des de Barcelona. El director de Relacions Internacionals de Norwegian a Espanya ha recordat que la companyia trasllada al voltant de 400.000 passatgers l'anydes de la capital catalana fins als Estats Units, "una xifra respectable" i més si es té en compte que només compten amb dos anys d'activitat, ha apuntat.

 

«Barcelona és una de les principals ciutats per Norwegian a Europa», ha reiterat Claver. La línia aèria compta amb seus operatives per  trajectes de curt i llarg radi, amb el seu propi servei de manteniment  i d'assistència  a terra i amb una oficina corporativa de 300 treballadors. «L'aposta de la companyia per la ciutat és evident, esperem que continuar creixent any rere any», ha afegit.

 

La companyia «no té motius de preocupació» de cara a l'estiu

De cara un estiu que el Govern espanyol ha reconegut que pot ser complicat al Prat, la companyia ha expressat que «no té motius de preocupació» per com es desenvoluparà la temporada estiuenca  i ha argumentat que disposen d'una operativa «bastant endreçada» a Barcelona que es beneficia, a més, de no operar vols de llarga distància en hora punta. Amb tot, Claver ha assegurat que reaccionaran «ràpid» en cas de contratemps.

 

També et pot interessar...