El patrimoni immobiliari que deixa Reyes és d'uns 3 milions d'euros

El jugador de futbol havia adquirit com a inversió fins a 19 habitatges
José Antonio Reyes després de guanyar l'Europa League amb el Sevilla
José Antonio Reyes després de guanyar l'Europa League amb el Sevilla | CatalunyaDiari.cat

La mort sobtada del futbolista Jose Antonio Reyes ha deixat tothom sense paraules. Són dies de dol a Sevilla, on el futbolista es va fer un nom com a jugador i on vivia darrerament, tot i que jugava a l'Extremadura. Als seus 35 anys, però, Reyes havia estat geni i figura en equips de cabdal ascendència com el Reial Madrid, l'Atlètic de Madrid, l'Arsenal o el Benfica. Gràcies als grans sous que paguen aquests equips, de fet, el jugador ha deixat un bon patrimoni a la seva família, que no haurà de patir per a res en el tema econòmic.

 

A aquesta llarga trajectòria esportiva el van acompanyar unes bones inversions que José Antonio va centrar en l’àmbit immobiliari. Cal tenir en compte que en el punt àlgid de la seva carrera, durant el 2003, l’Arsenal va arribar a pagar 24,5 milions d’euros pel seu fitxatge.

 

José Antonio Reyes també va jugar a la selecció
José Antonio Reyes també va jugar a la selecció | Instagram

 

Un patrimoni de quasi 3 milions

‘La Otra Crónica’ ha revelat que el futbolista hauria adquirit fins a 19 immobles amb l’objectiu d’utilitzar-los com a inversió. Les propietats van ser comprades durant els 10 anys que el jugador va estar a primera divisió, i totes elles situades a Andalusia, sumarien un patrimoni de 2,86 milions d’euros.

 

Entre elles es troben 12 locals situats a Bormujos (Sevilla) valorats en 1,5 milions d’euros; un habitatge a Chipiona (Cadis) taxat en 135.000 euros; un habitatge de quasi 500 m² valorat en 1,3 milions d’euros; 3 cases a Utrera, el seu poble natal, taxades entre els 150.000 i els 292.000 euros; una finca de 2000 m² i un habitatge unifamiliar de 117 m² valorat en 103.600 euros.

 

José Antonio Reyes, que ara jugava amb l’Extremadura, havia viscut sense cap mena d’entrebanc econòmic gràcies a aquest extens patrimoni i a la seva bona administració, sent una persona sense gaires ostentacions. Només tenia un capritx que sí que es va permetre i va ser comprar-se el seu Mercedes Bravus S550V de 120.000 euros, amb el que va acabar perdent la vida.

 

Imatge del vehicle en què circulava Reyes, després de l'accident
Imatge del vehicle en què circulava Reyes, després de l'accident | CatalunyaDiari.cat

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari