José Antonio Reyes

Una distracció podria haver causat l'accident de José Antonio Reyes

Això és el que fan patent les conclusions de l'informe preliminar de la policia

Segueixen les especulacions al voltant del cas de José Antonio Reyes, l'exfutbolista de l'Espanyol que va perdre la vida en un accident de trànsit aquest cap de setmana. Després de fer-se públic que el sevillà circulava a una velocitat de 237 km/h en un tram on la màxima velocitat permesa és de 120 km/h, ara algunes informacions apunten que l'origen de la pèrdua del control del vehicle hauria pogut ser un descuit o una distracció. Almenys, això és el que recullen les conclusions de l'informe preliminar que ha dut a terme la policia, recollits per 'El Periódico'.

Així les coses i segons sembla, el descuit hauria provocat que el vehicle es desviés, si bé l'excés de velocitat amb què circulaven l'exfutbolista i dos dels seus familiars hauria influït de manera directa en la dificultat a l'hora de corregir la situació.

Les associacions de víctimes d'accidents es pronuncien

Els fets han servit perquè diverses associacions de víctimes d'accidents hagin intentat extreure alguna lliçó del succés, i confien que serveixi per conscienciar tots els conductors. I és que, tal com declarava el president de l'entitat DIA de Víctimes d'Accidents, «aquesta tragèdia hauria de servir per adonar-nos que l'excés de velocitat mata».

No només això sinó que, des del seu punt de vista, «és un cas absolutament temerari que ens ha de fer estar en alerta i recordar-nos que no ens desplacem sols per la via, i que tot el que fem té les seves conseqüències no només en nosaltres mateixos i en aquells que ens acompanyen, sinó en tots els qui circulen per les carreteres».

Esperen que l'accident serveixi de lliçó per altres persones

En aquest sentit, la presidenta honorífica de Stop Accidentes, Ana María Campo, explica que «tant de bo la mort de José Antonio Reyes serveixi perquè la gent respecti els límits de velocitat, perquè quan no es respecten es perd la vida, com li ha passat al futbolista».

Per la seva banda, Direcció General de Tràfic demana tractar el succés amb especial cura, i fa un èmfasi especial en el fet que tots els actes que s'estan celebrant en honor al sevillà es configuren com «un homenatge a la persona, no al que va passar».

 

També et pot interessar...