Santiago Cañizares ha generat una gran polèmica a les xarxes socials

Polèmiques declaracions de Cañizares després de la mort de Reyes

L’exporter ha volgut matissar les seves paraules

Aquest passat dissabte dia 1 de juny, el futbolista sevillà, José Antonio Reyes, va patir un accident de trànsit, sembla que a causa de l’excés de velocitat i una possible rebentada en una roda. L’actual jugador de l’Extremadura i exjugador de clubs com el Real Madrid i el Sevilla i integrant de la Selecció espanyola perdia la vida, de forma inesperada, quan tornava de l’entrenament.

Com no podia ser d’una altra manera, la seva mort ha generat una gran commoció en el món del futbol, i per aquest motiu ha rebut homenatges en forma de minuts de silenci abans de l’inici de diversos partits i a la sala de vetlles al camp del Sánchez Pizjuán.

Enmig de tota aquesta tragèdia i el dolor que ha provocat aquest tràgic accident, l’exporter Santiago Cañizares ha fet unes  declaracions sobre la mort del futbolista, que han provocat una forta polèmica.

Un missatge polèmic

Santiago Cañizares i José Antonio Reyes van coincidir a la selecció espanyola
Santiago Cañizares i José Antonio Reyes van coincidir a la selecció espanyola | INSTAGRAM

 

Durant aquest dies les xarxes socials s’han omplert de missatges de condol per la família de Reyes, entre ells destaca el missatge de qui va ser company seu a la selecció espanyola, Santiago Cañizares, que ha generat una gran polèmica. I és que les seves reflexions, s’han centrat a valorar les causes del fatal accident del sevillà.

Cañizares va publicar a través del seu perfil de Twitter el següent missatge: «Circular amb excés de velocitat és una actitud reprovable. En l’accident hi ha hagut víctimes a més del conductor. Reyes no mereix un homenatge com si fos un heroi, però això no impedeix que lamenti el que ha succeït i que resi per les seves ànimes. El que és intolerable, és qui se n’alegra».

Reaccions de tota mena

Aquest missatge de Santiago Cañizares ha generat una gran polèmica a les xarxes socials. D’aquesta manera, per una banda s’han posicionat els qui li donaven la raó per reprovar el fet de conduir superant els límits permesos de velocitat i els qui consideraven que no era el moment d’exposar aquest atac per respecte al dolor de la família.

I per aquest motiu, l’exporter ha volgut aclarir el malentès de les seves declaracions i ha tornat a escriure diversos missatges a través del seu Twitter: «Potser no em vaig explicar bé. És clar que mereix un homenatge i un gran record per la seva carrera i per la seva aportació al futbol».

El qual ha acompanyat també del següent: «Llegeixo opinions de tota mena, les respecto totes, inclús excepcionalment les que avui van acompanyades d’insults i menyspreus. Només pretenc condemnar la insensibilitat i convidar a la reflexió de quants erros cometem, i crec que és perfectament compatible amb el dolor».

També et pot interessar...