Carolina Cerezo

Mor Carolina Cerezo, la jove que va demanar que experimentessin amb ella

Només s'han detectat 40 casos a tot el món d'aquest estrany tipus de càncer

Carolina Cerezo, una jove malaguenya de 25 anys, moria aquest passat 22 de maig després d'una llarga lluita contra el càncer. La jove, símbol de la lluita contra aquesta malaltia, patia un estrany tipus de càncer, va demanar que provessin amb ella diferents tractaments experimentals per tal de poder-ne trobar una cura.

 La jove va publicar la carta, «experimenteu amb mi», al diari 'El País'. En ella explicava com va reaccionar quan va conèixer que patia aquesta malaltia: «El càncer va interrompre la meva vida quan anava a complir 24 anys. No és gens fàcil que a aquesta edat, on tot és diversió i tens caps per a coses series, et detectin una malaltia».

Va perdre part del seu aparell digestiu i l'aparell reproductor

El tipus de càncer que patia Carolina era molt estrany, tant que fins ara només s'han diagnosticat 40 casos a tot el món motiu pel qual no existia un «tractament possible» quelcom que la jove «estava cansada d'escoltar» segons indicava a la carta. D'ençà que va ser diagnosticada, la malaguenya va haver d'afrontar «múltiples recaigudes, a priori letals, així com una radical cirurgia reductora».

Per desgràcia, aquesta intervenció va comportar greus repercussions per a Carolina que va perdre part del seu aparell digestiu i l'aparell reproductor: «Lamento que no s'hagi provat cap cura amb humans» explicava a la carta tot assenyalant que mai abandonaria la idea de poder-ne trobar una. 

«Sé que la meva cura està allí fora»

«Vull que provin amb mi. Sé que la meva cura està allí fora. No em penso rendir fins que s'esgotin totes les opcions» manifestava Carolina que no es va donar mai per vençuda: «Si hi ha cap tractament que s'adapti a mi, vull que experimentin amb mi». Tristament, la malaltia posava fi a la vida de la jove malaguenya tot deixant el llegat de la seva lluita contra el càncer. A través de les xarxes socials van ser molts els que van voler acomiadar-se de Carolina i mostrar el seu condol a familiars i amics. 

També et pot interessar...