Rivera i Malú

Primeres imatges de Rivera i Malú junts

Telecinco s'ha encarregat de difondre la foto que confirma la relació

Arriba finalment la imatge que tothom esperava: Albert Rivera i Malú junts, confirmant la seva relació de parella, sobre la qual s'ha especulat des de fa mesos.  'El Programa de Ana Rosa' de Telecinco s'ha encarregat de difondre la foto en directe prop de les dotze del migdia d'aquest dilluns.

Fa només cinc dies, Pilar Eyre parlava a la seva columna de 'Lecturas' del moment  en què finalment es podria veure el líder de Ciutadans amb la famosa cantant. Apuntava al casament de Manuel Valls i Susana Gallardo, que esdevindrà el mes de setembre, com a possible esdeveniment on la parella es podria deixar veure. Però el moment s'ha avançat i avui tenim ja la primera imatge de tots dos junts. 

L’actuació que Malú havia de realitzar a Sitges era, també, un lloc perfecte per poder veure a la parella unida però, finalment, el concert es va cancel·lar  per problemes de salut de la cantant. Recentment va informar els seus seguidors que es veia obligada a cancel·lar tots els concerts de la seva gira perquè haurà de ser operada d’un trencament de lligaments al turmell.

Rivera i Malú
Rivera i Malú es mostren afectuosos   | Telecinco

 

També et pot interessar...