Mila Ximénez ha criticat durament a Carmen Borrego

Mila Ximénez confessa que li ha deixat diners a Chelo García-Cortés

Marta Roca considera que des de 'Sálvame' estan sent «poc generosos» amb la seva dona mentre concursa a 'Supervivientes'

Marta Roca, dona de la col·laboradora de 'Sálvame' i actual concursant de 'Supervivientes', Chelo García-Cortés, està molesta pel tipus de defensa que estan fent-li a la seva dona els seus companys de programa. En unes declaracions a peu de carrer, Roca va confessar a un periodista que considerava que des de 'Sálvame' estaven sent «poc generosos» amb la seva dona. Bé, doncs aquestes declaracions no van trigar a encendre les flames d'alguns col·laboradors que, indignats, van recriminar-li les seves declaracions a Roca.

Però si va haver-hi un malestar que va destacar per sobre dels altres va ser el de Mila Ximénez. Després de sentir-se fortament atacada per les paraules de la dona de Chelo, Ximénez no va dubtar en dirigir-se a la càmera i dir: «Que som poc generosos? No sé el que has fet amb els deutes de la teva xicota dos anys, si has treballat o no, però jo he estat pendent durant dos llargs anys ajudant a la teva dona, preguntant-li què necessitava, prestant-li diners i dient-li cada dia que no passi un compromís econòmic». 

Les dures crítiques de Ximénez

No satisfeta amb aquesta declaració que va deixar bocabadats a tots els col·laboradors de 'Sálvame', Ximénez va seguir tot dient que: «Jo sí que m'he ocupat. Llavors, la generosa senyoreta Marta Roca és que si la teva dona té un problema, et poses a treballar i no la tinguis aquí disfressant-se perquè necessita els diners per a la teva casa, mentrestant tu passeges a Maggy». 

Visiblement cansada i ofesa pel comentari de Roca, la periodista va voler sentenciar el seu atac a la dona de Chelo dient que creia que era una persona «pesada i molt desagraïda, molt incòmoda i molt antipàtica». Evidentment, les declaracions de Ximénez no van deixar indiferent a ningú i van estar una bona estona comentant el succeït durant el programa. Ara, caldrà esperar si Roca decideix respondre la defensa i els atacs de Ximénez vers la seva dona o si, al contrari, demana disculpes i agraeix l'actitud que ha tingut amb la seva parella.

Mila Ximénez escoltant a Marta Roca
Marta Roca creu que els companys no són prou generosos amb la seva dona | Telecinco

 

També et poden interessar...