Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
María Teresa Campos podria tornar TVE

María Teresa Campos treu a la llum les raons de la seva absència televisiva

Són diversos els rumors que apunten al fet que podria tornar a presentar un programa, en aquest cas, a Canal Sur

María Teresa Campos podria tornar TVE
María Teresa Campos podria tornar a la televisió | CatalunyaDiari.cat

 

María Teresa Campos és una de les periodistes més veteranes, admirades i respectades del país.  Però, des de fa uns mesos, que la seva figura professional s'ha vist perjudicada a causa de la falta de relació laboral activa amb Mediaset. 

Després que acabés el programa '¡Qué tiempo tan feliz!', la Campos ha passat per una complicada època en la qual no ha pogut treballar, ni ficar-se davant d'una pantalla, fet que tant li agrada com apassionada de la comunicació.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Les raons de la seva 'desaparició' a la televisió

Però en una darrera entrevista oferida a Julia Otero en el seu programa de ràdio d'Onda Cero, la periodista va explicar les veritables raons de la seva absència televisiva. I aquesta raó era el contracte que tenia signat amb Mediaset fins a l'abril del 2019. «En la meva ignorància legal pensava que si em contractaven, em donaven feina. Però si no te'l donen, millor no fer-ho perquè et desacrediten a escala professional no donant-te feina», explicava. 

Tanmateix, ha assegurat que «gràcies a Déu estic alliberada, no veia el moment que acabés». Però tot i la seva complicada relació professional que ha tingut amb Mediaset en els últims temps, la presentadora s'ha referit al conseller delegat Paolo Vasile que: «Segurament ho va fer amb bona intenció i jo li tindré afecte tota la vida». Però per a la Campos, Telecinco, per fi, ja ha passat a millor vida i, tot i la seva avançada edat, no veu el moment de tornar a posar-se davant d'una càmera. 

Un possible nou programa

Són diversos els rumors que apunten al fet que podria tornar a presentar un programa, en aquest cas, a Canal Sur, però de moment no hi ha res confirmat i es veu en l'obligació de mantenir el seu futur professional en secret.  «Anem a dir-li runrun. M'he de callar encara, però espero que aviat t'ho pugui explicar», deia la Campos a Otero.

I és que la famosa periodista té una cosa ben clara: «Del que estic farta és d'estar a la cadira que tinc a la meva habitació».  Així doncs, amb aquesta declaració d'intencions, la periodista malaguenya espera poder tornar ben aviat al món de la televisió i seguir la seva allargada trajectòria professional durant uns quants anys més.

També et poden interessar...