Emma García emocionada

Emma García rep una emotiva felicitació a 'Viva la vida' pel seu aniversari

La presentadora va decidir fer-se càrrec econòmicament de tota la defensa legal d'un cas que va visitar el programa

Emma García ha viscut un cap de setmana força emocionant al programa 'Viva la vida'.  Més enllà de complir 46 anys, la presentadora basca ha viscut uns dies plens de sorpreses que, de ben segur, no oblidarà mai.

Una de les més emotives la va rebre durant l'emissió del mateix programa estrella de les tardes dels caps de setmana de Telecinco.  Tot va començar fa unes setmanes quan el programa presentat per García explicava la història d'una família que travessava un problema d'alcoholisme per part d'un dels seus membres, tal com explica 'La Coctelera'.

Una emoció en directe

Aquest no va ser un dia fàcil per a García, ja que, fins i tot, es va emocionar en directe en escoltar la història d'un d'aquests membres de la família que explicava el difícil moment que estaven patint des de feia un temps. Davant l'emoció d'aquella tarda, la presentadora no va dubtar en fondre's en una abraçada amb el convidat i va aprofitar per enviar-li tota la seva bona energia. La sorpresa ha arribat quan l'àvia de la família enviava un missatge de felicitació a García amb motiu del seu aniversari.

Concretament, el missatge deia: «Vull agrair-te tot el que estàs fent per nosaltres, si el meu avi estigués aquí, també t'estaria molt agraït». Tanmateix afegia: «Moltes gràcies Emma, darrere d'aquest somriure hi ha un ésser humà meravellós. Tot el meu agraïment i el meu amor cap a tu, que siguis molt feliç i que compleixis molts anys». 

La raó del missatge

L'emoció en la cara de la presentadora era evident, i va haver de ser Paz Padilla, que en aquell moment es trobava col·laborant en el programa, la que va explicar el motiu d'aquest agraïment per part de la família. En aquest sentit, Padilla va anunciar que García, després de la visita dels afectats al programa, va decidir fer-se càrrec econòmicament de tota la defensa legal del cas. Finalment, visiblement emocionada, García demanava als companys que no la fessin plorar més i enviava un càlid missatge a la família. 

«El cas em va arribar especialment, i quan li vaig fer aquella abraçada ens vam trencar. És un noi que està lluitant per ajudar al seu pare i la seva àvia, com no l'ajudes. Ha estat una felicitació que m'ha fet molta il·lusió, gràcies a vosaltres, que sou uns valents», va sentenciar la presentadora.

Emma García al seu programa
Emma García va celebrar els seus 46 anys al programa | Telecinco

 

També et poden interessar...

  • Jorge Brazález de 'Masterchef' fa callar a Emma García a 'Viva la vida'
  • Emma García s'emociona en escoltar el relat d'una mare sobre els abusos sexuals a la seva filla