'La que se avecina' sofrirà una parada

'La que se avecina' sofrirà un tall durant la temporada estiuenca

La sèrie de Mediaset no emetrà els 5 capítols que resten d'aquesta temporada fins després de l'estiu

La sèrie ‘La que se avecina’ no para de donar males notícies als seus fans. Si fa uns dies, s’estenia el rumor que el personatge d’Antonio Recio podia abandonar la sèrie, posteriorment es va posar en dubte la continuïtat d’aquesta  en sortir a la llum les desavinences entre José Luis Moreno i els seus nebots, creadors de la ficció.

Per si tot això no fos poc, ara Telecinco ha decidit tallar les emissions d’aquesta onzena temporada a partir del pròxim dimecres 12 de juny, cosa que no ha agradat gens als fans de la sèrie, ja que van haver d’esperar quasi un any per veure aquesta última temporada. D’aquesta manera, la ficció realitzarà una parada temporal amb motiu de les vacances estiuenques, emetent el vuitè capítol d’aquesta temporada i deixant els 5 restants per a després de les vacances; de moment però, no hi ha una data confirmada de quan tornaran a emetre ‘La que se avecina’.

 

'La que se avecina' busca substitut

Així doncs, aquest dimecres a les 22.40 h s’emetrà el capítol 149 de la sèrie que ve carregat de sorpreses i moments còmics, com per exemple, quan Fermín decideixi disfressar-se de Gregoria perquè Javi, deixi finalment enrere el record de la seva mare.

 

Fermin es disfrassarà de Gregoria
Fermin es disfressarà de Gregoria | TELECINCO

 

El que no se sap és quin programa substituirà ‘La que se avecina’, ja que Mediaset no ha donat cap informació al respecte. Els rumors però, apunten que el candidat perfecte seria la nova sèrie de Telecinco: ‘Señoras del (h)AMPA’, així que haurem d’esperar per veure com es desenvolupen els esdeveniments.

 

També et pot interessar...