Pol Badía i Fernando Tejero

Surten a la llum unes afectuoses fotografies entre Fernando Tejero i Pol Badía

La revista 'Cuore' ha publicat les imatges que podrien revelar una de les parelles d'aquesta primavera

L'amor sempre és una bona notícia. I d'amor sembla que van ben servits l'actor Fernando Tejero, de 'La Que Se Avecina', i l'exconcursant de 'Gran Hermano' i fins ara parella del mestre Joao, Pol Badía.  Almenys així es desprèn d'unes fotografies que ha publicat en exclusiva la revista 'Cuore' aquesta mateixa setmana, tal com explica 'La Coctelera'.

A les imatges es pot veure al famós actor amb el jove Badía passejant en una actitud molt pròxima pel carrer.  Però la fotografia que més ha fet sospitar sobre la seva possible relació ha estat una que estan els dos assentats a terra, sembla que en una platja, i tot apunta al fet que s'estarien fent un petó a la boca. 

La resposta de Tejero

Cert és que les fotografies no són del tot clares i poden portar a la confusió sobre en quina zona concreta la parella s'ha besat, no obstant això, ningú pot negar que l'actitud és pròxima, íntima i mostra molta complicitat. Les reaccions no s'han fet esperar i les xarxes socials i programes de televisió s'han quedat bocabadats davant aquestes imatges exclusives. 

S'ha parlat tant que, fins i tot, el mateix Tejero ha aprofitat el seu perfil d'Instagram per dir la seva al respecte. Un dels actors més famosos i estimats de 'La que se avecina', va publicar aquest dimecres al vespre una fotografia de la portada de la revista 'Sport Life', la qual protagonitza.  A la imatge es pot veure un Tejero en forma, atractiu i en un ambient de gimnàs. Davant aquesta portada, Tejero va comentar que: «Estic molt orgullós d'haver fet aquesta portada. Una portada que jo he decidit i que m'aporta. Que ningú intenti fastiguejar-te la vida. Per cert, estic SOLTER i feliç... Molt feliç». 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estoy muy orgulloso de haber hecho esta portada Una portada que yo he decidido,y que me aporta Que nadie intente joderte la vida Por cierto,estoy SOLTERO y feliz ...Muy feliz

Una publicación compartida de Fernando Tejero (@fernando_tejero) el

  • També et pot interessar: Fernando Tejero, tocat després de la seva última relació sentimental

Una relació estranya amb el mestre Joao

D'aquesta forma, l'actor espanyol ha volgut desmentir la seva relació sentimental amb Badía o, si més no, no s'ha manifestat com la seva parella. Per la seva banda, també sorprèn que Badía hagi oblidat tan ràpidament al mestre Joao, ja que fa només uns dies va publicar una foto a les seves xarxes socials demanant opinió aels seus seguidors per saber quina era la millor per enviar-li «al meu amor». 

Cal recordar que la relació entre Badía i Joao no ha estat del mai clara i moltes vegades s'ha parlat sobre un suposat muntatge. Malgrat els rumors, ambdós sempre han sortit en defensa de la seva història tot dient que: «vam connectar de pressa i no em passa amb molta gent. Vaig quedar amb ell i vaig dir 'és meravellós'». Qui acabarà conquistant de veritat el cor de Badía? Joao o Tejero? Està per veure!

La revista 'Cuore'
La revista 'Cuore' ha publicat les fotos en exclusiva | Twitter

 

  • També et pot interessar: Fernando Tejero sobre 'Masterchef Celebrity': «Està fet per a l'audiència i la meitat del que passa és mentida»