Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez es recupera en una suite de l'hospital La Zarzuela

Jorge Javier Vázquez es mulla sobre política i declara la seva admiració per Carmena

El presentador s'ha trobat a Manuela Carmena pels passadissos de Telecinco i ha aprofitat l'ocasió per parlar amb ella

Jorge Javier Vázquez es recupera en una suite de l'hospital La Zarzuela
Jorge Javier Vázquez ha entrevistat a Manuela Carmena| JALEOS

 

Que Jorge Javier Vázquez diu el que pensa i expressa les seves preferències polítiques no és cap novetat. En el seu dia, ja va manifestar públicament  el seu suport a Pedro Sánchez quan el candidat del PSOE va trucar a ‘Sálvame’. En aquesta ocasió, Jorge Javier ha volgut parlar amb la candidata a l’alcaldia de Madrid Manuela Carmena, que ha estat al programa de Cuatro presentat per Risto Mejide ‘Todo es mentira’; en trobar-se-la pels passadissos de Telecinco, Vázquez li ha dit: «Jo voto per Manuela Carmena». Així de rotund es  manifestava el presentador en iniciar la seva conversa amb ella, a la qual cosa, Carmena li responia: «Doncs moltes gràcies, m’ha fet molta il·lusió».

 

 

Jorge Javier Vázquez, preocupat per la deriva de la política

A continuació, Jorge Javier ha volgut reafirmar les seves conviccions polítiques a la vegada que agraïa a Carmena la feina que estava realitzant:  «Ja et vaig votar l’altra vegada i et tornaré a votar perquè estàs fent una ciutat moderna». El presentador també ha revelat que l’actual alcaldessa es va posar en contacte amb ell per preocupar-se pel seu estat de salut després de l’ictus, cosa que demostra la bona sintonia que tenen.

 

L'alcaldesa Manuela Carmena | EspañaDiario.es

 

Per la seva banda, Carmena ha manifestat la seva preocupació per les ganes de tornar al passat que tenen algunes formacions polítiques i pel retrocés cap a ‘La Reconquesta’ i els temps d’Isabel la Catòlica; Vázquez li donava la raó confessant:«A mi m’espanta bastant el que pugui arribar a passar».

El presentador no s’ha mossegat la llengua i ha volgut aprofitar l’avinentesa per queixar-se sobre l’última proposta d’Ortega Smith, el candidat de Vox a l’alcaldia de Madrid, i que  ha dit que durà la protesta de l’orgull 'LGTBI’ a la ‘Casa de Campo’ de Madrid, per treure-la de dins la ciutat. Vázquez exclamava: «La pròxima quina serà, que ens posin brodada una M de Marica?». Finalment, Jorge Javier s’ha acomiadat d’ella amb un «Manuela, als seus peus».