Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Jordi Cruz menysprea dues vegades els aspirants de 'Masterchef'

Jordi Cruz ha fet augmentar la seva popularitat amb aquest tipus de comentaris

Jordi Cruz, un dels jutges més polèmics dels concursos de televisió | Cedida

 

Una nova concursant ha entrat a ‘Masterchef España’, concurs televisiu de TVE de caràcter gastronòmic. La nova concursant, Samira, ha accedit al concurs una vegada ja estava tancat el càsting de concursants després que Josecho hagi tingut que abandonar el programa per raons de salut. L’entrada de Samira ha esta aprofitada per Jordi Cruz, un dels jutges, per fer un comentari despectiu de cara als altres aspirants, que ha repetit en fins a dues ocasions.

[predef]app-catalunya-diari-159[/predef]

«No et preocupis Samira perquè arribis a aquestes alçades del concurs. Els aspirants tampoc han evolucionat gaire», ha dit Cruz. Davant aquest comentari s’han multiplicat les cares d’estupefacció dels concursants, que no s’ho esperaven. Jordi Cruz és el jutge més polèmic de l’espai televisiu, doncs una de les seves peculiaritats ha estat fer comentaris directes i, a vegades, cruels, sobre els concursants.

Tot i que Jordi Cruz és famós per fer aquest tipus de comentaris i ser molt crític amb els concursants, el jutge de ‘Masterchef España’ ha tornat a recalcar el comentari anterior, aquesta vegada mentre els aspirants ja es trobaven enmig de la prova inicial del programa: «Com ja te he dit Samira, els teus companys no han evolucionat gaire».

  • També pots llegir: Carmen és la sisena expulsada de 'MasterChef'

Jorge Brazález de 'Masterchef' fa callar a Emma García a 'Viva la vida'

El guanyador de la cinquena edició de ‘Masterchef’, Jorge Brazález, ha tingut un enfrontament amb la presentadora Emma García en el seu programa ‘Viva la vida’. Diumenge passat, el xef assistia al programa disposat a cuinar un plat, però la presentadora li tenia preparada una sorpresa que Brazález no s’esperava per a res i que el va posar en una situació incòmoda.

Jorge i Miriam es van conèixer a ‘Masterchef’ i des de llavors són parella; ara mateix però, es troben en un moment complicat a causa de la distància que els separa i dels múltiples compromisos professionals a què estan sotmesos.

  • També pots llegir: Ada Colau aixeca passions en un sopar de 'First Dates'