Marta Torné: «No és un vibrador, és un porquet»

L'actriu catalana ha compartit l'objecte amb què jugava el seu gos per posar punt final al debat

Marta Torné ha hagut d'aclarir amb què jugava el seu gos
Marta Torné ha hagut d'aclarir amb què jugava el seu gos | Instagram (@marta_torne)

El passat dilluns, 6 de maig, l'actriu catalana, Marta Torné, compartia amb els seus seguidors una dada curiosa sobre ella i és que Torné és aficionada al heavy metal. La cosa no queda allí, ja que l'actriu va compartir a través d'Instagram una foto on lluïa una camiseta de 'Metallica', el mític grup referent d'aquest estil musical

Torné explicava que havia pogut assistir al concert que 'Metallica' havia fet la nit anterior a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona. Com a bona fan del grup va confessar que aquell havia estat «un dels millors concerts» de la seva vida. 

La polèmica joguina d'en Rufus

El que aparentment era un post innocent va generar una gran polèmica entre els seguidors de l'actriu catalana que poc després es va convertir en un debat viral a les xarxes socials. La mascota de Torné, el seu gosset Rufus, també volia sortir a la fotografia. En un cantó d'aquesta es pot veure al gosset que juga amb un objecte, tot mossegant-lo.

Els seguidors de Marta Torné van especular sobre què podia ser l'objecte amb què jugava el petit Rufus i l'actriu va començar a rebre tot un seguit de comentaris, «el gos jugant amb el consolador li dona un toc», «llarga vida al consolador!». Fins i tot gent que no la seguia confessava que havia entrat a veure la imatge «només pel gos» a causa de la polèmica que havia generat. Finalment, la catalana va comentar a la seva pròpia publicació explicant que penjaria la resposta sobre la joguina del Rufus. 

L'actriu ha hagut d'aclarir que era una joguina i no un consolador
L'actriu ha hagut d'aclarir que era una joguina i no un consolador | Instagram (@marta_torne)

 

Així doncs, l'objecte que mossegava el petit Yorkshire no era un consolador sinó que era una de les seves joguines, un porquet: «Aquesta és la joguina amb què jugava Rufus a l'última foto que vaig publicar» explicava l'actriu que donava el debat per finalitzat. 


Comentaris

envia el comentari