'Sálvame' mostra les fotos de Kiko Matamoros i la seva xicota junts

El col·laborador i la seva nova xicota, Marta López, han viatjat a Portugal per gaudir de les seves platges

Kiko Matamoros i Marta López enxampats junts a Portugal
Kiko Matamoros i Marta López enxampats junts a Portugal | LA COCTELERA

Portugal s'ha convertit en un dels destins favorits perquè alguns dels famosos de la premsa del cor del nostre país viatgin per passar uns dies de vacances. I és que si fa pocs dies s'especulava sobre la presència d'Albert Rivera i Malú per terres portugueses, ara hem vist que una altra parella està gaudint de les platges de Portugal en els seus primers dies de relació. Es tracta de Kiko Matamoros i la seva nova xicota, Marta López Álamo.

Va ser el mateix programa 'Sálvame', on col·labora Kiko qui va publicar les fotografies de la parella gaudint de les platges de Portugal. Unes imatges que són les primeres que es publiquen de la parella i on tots dos es mostren amb actituds molt afectuoses.

Kiko Matamoros posant crema solar a la jove
Kiko Matamoros posant crema solar a la jove | TELECINCO

 

La parella hauria decidit passar uns dies relaxats a les platges de Portugal  per descansar una mica de la polèmica que ha causat la seva relació a Espanya, després que alguns mitjans de la premsa del cor titllessin a la jove de buscar relacions amb homes que tinguin un cert poder econòmic.

Kiko no dubta en posar-se a sobre de Marta i dir-li coses a cau d'orella
Kiko no dubta en posar-se a sobre de Marta i dir-li coses a cau d'orella | TELECINCO

 

Els paparazzis van captar unes imatges on la parella es mostra molt afectuosa. I és que aliens a les càmeres dels ‘paparazzis’, es veu a Kiko posant crema per tot el cos a la seva xicota abans d’estirar-se a sobre d’ella i dir-li alguna cosa a cau d’orella.

Marta mira el seu mòbil mentre Kiko descansa al seu costat
Marta mira el seu mòbil mentre Kiko descansa al seu costat | TELECINCO

 

En unes altres imatges que també han sortit a la llum, es veu com Kiko es troba estirat i descansant del viatge a Portugal, mentre ella sembla mira el seu telèfon mòbil. La veritat és que en les imatges que es van mostrar a ‘Sálvame’es pot apreciar que és ell qui en tot moment està pendent d’ella i no al revés.

La parella ha viatjat a Portugal en una autocaravana

A part d’aquestes imatges amb actituds tan afectuoses entre la parella, també ha sorprès el fet d’escollir l’opció de viatjar en una caravana fins a Portugal, tal com va compartir Kiko amb els seus seguidors d’Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De vuelta a Madrid

A post shared by Kiko Matamoros - OFICIAL (@kiko_matamoros) on

I és que per tots és conegut que Kiko Matamoros és molt amant dels luxes i la comoditat, i per aquest motiu sorprèn la decisió d’haver optat per fer aquest viatge amb aquesta classe de vehicle. El que no sabem és si s’haurà preocupat de tenir a algú que els hi faci de xòfer o és la mateixa Marta qui condueix la caravana, tenint en compte els problemes de vista que té el col·laborador a causa del glaucoma que pateix des de fa uns anys.


Comentaris

envia el comentari