Makoke s'accidenta amb un taxi durant la Fira d'Abril de Sevilla

L'exdona de Kiko Matamoros ha visitat la capital andalusa acompanyada de la seva filla, Anita Matamoros

Makoke

Makoke va visitar la Fira d'Abril de Sevilla | La Coctelera

Makoke no té la sort de la seva part. Després de la separació de Kiko Matamoros i que aquest anunciés que la faria responsable dels seus deutes, ara l'exconcursant de 'GH Vip' es disposa a viatjar fins a la Fira d'Abril de Sevilla i té un accident de cotxe amb un taxi. 

Així ho ha explicat el reporter de 'Sálvame', Jesús Calleja, qui va connectar en directe amb el plató de Madrid i els va explicar l'ensurt que havia tingut Makoke. Segons sembla, l'exdona de Matamoros havia estat convidada una desfilada dels dissenyadors andalusos Victorio&Lucchino i va decidir agafar un taxi per a desplaçar-se fins al lloc de l'esdeveniment.

Es va requerir l'actuació de la policia local

La sorpresa de Makoke va arribar quan el taxi en el qual viatjava va topar amb un altre turisme en ple centre de Sevilla. Tot i que, segons Calleja, la salut de Makoke no es va veure afectada per l'impacte, el cert és que es va requerir la policia local per tal que actués en relació al xoc.

Davant aquest problema de circulació viària, Makoke es va quedar sense acudir a la desfilada que amb tanta il·lusió esperava. No obstant això, Makoke estava feliç d'haver viatjat enguany fins a Sevilla després d'estar molts anys sense fer-ho. Ella s'ha declarat en moltes ocasions fan d'aquesta famosa fira que omple de color, música i ball la capital d'Andalusia i que és, sens dubte, un referent a tot el país. Però Matamoros no era gens partícip d'aquest folklore i mai li donava el gust a la seva dona d'acompanyar-la i gaudir junts de la fira.

Mare i filla han gaudit de la fira

Una vegada separats, Makoke ha decidit reprendre la seva vida i fer les coses que més li agraden, per aquest motiu, ha pogut gaudir de la fira acompanyada de la seva filla Anita Matamoros i l'amic especial, Tony Spina. Tot i l'accident de cotxe, Makoke i la seva filla han deixat palès a través de les xarxes socials que s'ho han passat d'allò més bé lluint uns espectaculars vestits de flamenca que han pogut desfilar per tots els indrets de la fira sevillana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se acabó lo que se daba, definitivamente la feria es para guerreros

Una publicación compartida de ANITA MATAMOROS (@_anitamatamoros) el


Comentaris

envia el comentari