'Mi casa es la tuya' torna el dia 10 amb una entrevista a Jorge Javier Vázquez

Bertín Osborne tindrà l'oportunitat d'entrevistar altres artistes com Alejandro Sanz o Rosa López

Bertín Osborno a 'Mi casa es la tuya'

Bertín Osborne torna amb el programa 'Mi casa es la tuya' | TELECINCO

Telecinco retorna als seus seguidors un dels programes més estimats: 'Mi casa es la tuya'. El programa, dirigit pel carismàtic Bertín Osborne, seguirà al peu del canó a partir del pròxim 10 de maig amb una entrevista estrella al presentador Jorge Javier Vázquez. 

Sens dubte, la tornada del programa causarà gran expectació, sobretot, pel convidat, tot i que s'ha de dir que l'entrevista es va dur a terme uns mesos abans que el presentador de 'Sálvame' patís un ictus del qual ja s'ha recuperat. Sigui com sigui, el cert és que els admiradors del programa estan desitjant que torni per a gaudir d'un format que agrada a gairebé tothom per la seva proximitat, intimitat i ambient distès.

Una entrevista on parla de la seva vida més íntima

Durant l'entrevista al també presentador de 'Supervivientes' es parlarà dels seus projectes i del seu passat i futur. Jorge Javier ensenyarà a Osborne la seva casa i li presentarà una de les seves passions, els llebrers. Amb un diàleg tranquil i pròxim, el de Badalona li obre les portes de la seva llar a un Osborne que sempre està disposat a treure la vertadera història de cada personatge allunyats de la polèmica, els focus i la voràgine informativa que els rodeja. 

Jorge Javier també parlarà d'una de les persones més importants de la seva vida que, sens dubte, forma part del pilar de l'estabilitat emocional: la seva mare. Caldrà esperar a veure el programa per descobrir quines intimitats explicarà Jorge Javier i fins a quin racó del seu cor arriba Osborne. 

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez és el primer entrevistat de la temporada | TELECINCO

 

Els pròxims convidats al programa

Cal recordar que el darrer programa emès de 'Mi casa es la tuya' va ser de caràcter polític amb les entrevistes a Albert Rivera (C's), Pablo Casado (PP) i Santiago Abascal (VOX), abans de les eleccions del passat 28 d'abril.

Deixant ja de banda la política, Osborne té previst sorprendre a l'audiència en aquesta nova temporada amb entrevistes a personatges com María Jiménez, Rosa López, Alejandro Sanz, El Puma, Marta Sánchez i Shaila Dúrcal. També tindran l'oportunitat d'entrar a casa del presentador els artistes Los Morancos, l'actor Bigote Arrocet i Tamara Falcó, filla d'Isabel Preysler i pròxima concursant de 'MasterChef Celebrity 4'.


Comentaris

envia el comentari