Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Arantxa Sánchez Vicario perd la batalla contra el seu exmarit

Arantxa Sánchez Vicario perd la seva demanda de divorci a Miami

L’extenista ha perdut la batalla contra l'empresari Josep Santana, amb qui va contraure matrimoni l’any 2008

Arantxa Sánchez Vicario perd la batalla contra el seu exmarit
Arantxa Sánchez Vicario perd la batalla contra el seu exmarit | FACEBOOK

 

Sembla que els tràmits del divorci entre Arantxa Sánchez Vicario i Josep Santacana no tenen final.  Si bé el passat mes de març una sentència del Jutjat de primera instància número 2 d’Esplugues de Llobregat decretava finalitzat el seu matrimoni, l’exesportista va voler reobrir el cas i portar-lo a la ciutat de Miami, on ambdós implicats viuen. El que no esperava Arantxa Sánchez és que la justícia nord-americana li jugués una mala passada.

Caracteritzada per ser implacable i summament estricta,  Arantxa va recórrer als jutjats de Miami perquè investiguessin els moviments de 34 milions d’euros que ella va aportar en el moment de contraure matrimoni amb el seu exmarit, dels quals no en queda res.

L'extenista i el seu pare el dia de la seva boda amb Santacana
L'extenista i el seu pare el dia de la seva boda amb Santacana | EFE

 

La resposta de Miami

No obstant això, segons ha informat 'Tikitakas', el Tribunal de Miami ha considerat la demanda presentada per l’extenista com a incompetent per efectuar el divorci,  i ha retornat el cas a Catalunya, on la parella va contraure matrimoni l’any 2008.

L’advocat d’Arantxa Sánchez va declarar el següent després de la notícia: «És cert, el divorci es tramitarà a Espanya de moment.  La decisió del jutge de Miami és recurrible i demà o passat tenim una 'conference call' amb els advocats dels Estats Units per decidir si apel·lem o no, de moment no podem dir res més».

D’aquesta manera, Josep Santacana i l’exesportista continuaran casats fins que així ho decideixi la llei de l’Audiència Provincial de Catalunya,  la qual cosa tindrà lloc en un termini d’un any i mig.

El problema no acaba aquí, sinó que també està en joc la custòdia dels dos fills que tenen en comú, assumpte que sí que investiga el Tribunal de Miami. La parella està d’acord amb què aquest tràmit es gestioni a nord-americà, i  de moment tenen una custòdia compartida que és supervisada per un coordinador estatunidenc.

La parella té de moment la custodia compartida dels seus dos fills
La parella té de moment la custòdia compartida dels seus dos fills | GTRES