Imatge arxiu Manuel Valls i Susana Gallardo

Manuel Valls i Susana Gallardo, convidats a la festa d'un important empresari

La festa va reunir multitud de rostres coneguts del món empresarial i polític

Aquest dissabte el luxós complex hoteler de cinc estrelles Las Dunas, al costat del mar del municipi malagueny d'Estepona, es convertia en el punt de trobada d'una multitud de rostres molt reconeguts i importants del món empresarial i també del polític.  El motiu d'aquesta reunió era la celebració del 70 aniversari de Luisa Rodríguez Maroto, la dona del fundador i president de Naturhouse, Félix Revuelta. 

D'entre la llarga llista de convidats no podien faltar l'exprimer ministre francès, Manuel Valls, acompanyat de la seva promesa i expropietària de Pronovias, Susana Gallardo. També va assistir l'exmodel i exprimera dama de França, Carla Bruni, que va ser l'encarregada de posar ritme a la festa, ja que va actuar juntament amb l'orquestra Chatanooga, segons avança 'Informalia'.

Carla Bruni va oferir un concer privat durant la festa del 70 aniversari de Luisa Rodríguez Maroto
Carla Bruni va oferir un concert privat durant la festa del 70 aniversari de Luisa Rodríguez Maroto | Instagram (@healthouselasdunas)

 

Ballant tota la nit

Valls i Gallardo van anunciar fa poc que aquesta tardor es casarien i ahir es van comportar com dos enamorats durant tota la nit mentre no deixaven de ballar agafats al ritme que marcava el disc que interpretava Bruni  on es barrejaven els clàssics del pop i del Rock, segons explica el mitjà citat anteriorment.

Manuel Valls i Susana Gallardo van assistir plegats a la celebració
Manuel Valls i Susana Gallardo van assistir plegats a la celebració | Instagram (@ana_angulo_archs)

 

Una nit plena de 'glamour'

Segons el codi de vestimenta, tots els homes havien d'anar de blanc mentre que les dones van lluir vestits de còctel de diversos colors. Entre els rostres coneguts, Valls i Granados van compartir taula amb el periodista espanyol, Pedro J. Ramírez i la seva dona Cruz Sánchez De Lara.

Revuelta no va deixar escapar cap detall per tal d'aconseguir que fos una vetllada molt especial per a la seva dona la celebració va comptar amb l'actuació de la compositora i cantant francesa, Carla Bruni, però també va comptar  amb un espectacle de focs artificials i amb dos pastissos espectaculars.

La protagonista de la nit va tallar els dos pastissos de la celebració
La protagonista de la nit va tallar els dos pastissos de la celebració | Instagram (@ana_angulo_archs)

 

També et pot interessar...