José Luis Moreno i els seus nebots estaven units per 'La que se avecina'

'La que se avecina' podria ser cancel·lada per un conflicte familiar

Laura i Alberto Caballero han trencat llaços professionals amb el seu tiet, que fins el moment els estava cedint els estudis de gravació

La mítica sèrie ‘La que se avecina’ de Mediaset corre el risc de ser  cancel·lada per culpa dels conflictes entre els seus creadors i directors, que a més són família, ja que la productora Contubernio, propietat dels germans Laura i Alberto Caballero, manté un conflicte amb Kulteperalia, empresa que regenta els estudis on tenen lloc les gravacions de la sèrie i que pertany al seu tiet, José Luis Moreno.

Hi han moltes dites que aconsellen no barrejar família i negocis, perquè les coses no sempre acaben rutllant bé, i aquest cas en seria un clar exemple. Segons revelava el portal ‘Jaleos’, les diferències entre l’empresari i els seus nebots haurien arribat a un punt sense retorn i estarien amenaçant la continuïtat  de les peripècies que viu la comunitat de veïns de la urbanització Montepinar.

 

Una relació «insostenible»

Per posar en antecedents, 10 anys enrere amb la posada en marxa de la sèrie, l’empresari formava part de la producció junt amb els seus nebots. Un temps després però, concretament l’any 2013, els greus problemes econòmics que assetjaven la sèrie van fer prendre la decisió a Laura i Alberto de crear la seva pròpia productora amb el nom de Contubernio, convertint-se així en directors i productors de la sèrie i arribant a un tracte amb el seu tiet, que els cedia els seus estudis de gravació.

 

'La que se avecina' porta 10 anys utilitzant els mateixos platós
'La que se avecina' fa 10 anys que utilitza els mateixos platós | TELECINCO

 

Aquesta relació tan fructífera però, ha arribat a la seva fi, i alguna cosa ha passat entre Contubernio i Kulteperalia perquè estiguin a punt de deixar de treballar juntes, almenys així ho revelava Alberto Caballero a ‘Jaleos', evitant esmentar directament el seu tiet:  «No hem arribat a un acord amb el propietari dels platós.  Tenim algunes diferències».

 

Aquesta situació  hauria arribat al límit d’haver-se de comunicar amb burofaxos entre nebots i tiet, una relació insostenible que els ha dut a prendre la decisió de trencar la col·laboració professional, que fins ara tants èxits els havia aportat a ambdues parts, per haver-se tornat inviable. El resultat és que de moment, la continuïtat de la sèrie està a l’aire en espera que es pugui trobar un altre emplaçament on poder seguir rodant els següents capítols.

 

També et pot interessar... 

  • 'La que se avecina' es queda sense Antonio Pagudo
  • Fernando Tejero parla sobre la seva enxampada amb Pol Badía