Miki en el seu videoclip de 'La venda'

Miki, disposat a sorprendre Europa dissabte a Eurovisió

L'artista català intentarà gaudir del concurs musical, amb l'objectiu de fer una actuació que no passi gens desapercebuda

El pròxim dissabte arrenca la gran final d'Eurovisió amb un Miki molt il·lusionat que pretén col·locar 'La Venda' el més alt possible. El català s'ha mostrat amb confiança, ja que creu que la seva cançó sorprendrà tot Europa. És cert que Espanya no està entre els favorits per endur-se el micròfon de vidre, però enguany es preveu una final molt renyida, on les sorpreses poden tenir cabuda.

El jove artista català no estarà sol a l'escenari, ja que l'acompanyaran diversos ballarins que faran de l'actuació una festa. La cita d'aquest dissabte serà un dels moments més importants de la carrera del cantant, que  després d'haver aconseguit quedar sisè a 'Operación Triunfo', va aconseguir el bitllet a Tel Aviv, gràcies a l'audiència que va ser qui va triar «La Venda» com a cançó per representar Espanya a Eurovisió.

Miki ho té fàcil per millorar els números d'Alfred i Amaia

Alfred i Amaia, els seus antecessors,  no van tenir gaire sort en el certamen de l'edició anterior, on només van aconseguir 61 punts que els van posicionar els quarts per la cua. D'aquesta manera Miki té una molt bona oportunitat de millorar aquest registre i perquè no, aspirar a acabar en posicions elevades.

Holanda, Suècia i França, principals favorits per guanyar

Espanya no figura entre els favorits, per tant Miki ho tindrà difícil per fer història i guanyar el certamen 50 anys després des que Espanya el guanyés per últim cop amb Salomé i el seu «Vivo Cantando». Aquesta final es presentarà molt disputada, on Holanda parteix com a principal favorita gràcies a l'artista Duncan Laurence que interpretarà la cançó 'Arcade'. Miki, juntament amb l'artista holandès, seran dels artistes més joves d'aquesta edició.

  

Suècia, com pràcticament sempre en aquests darrers anys, també té series aspiracions per guanyar el festival. John Lundvik i el seu tema 'Too Late For Love' intentaran fer que els suecs tornin a guanyar el certamen més important d'Europa per tercer cop durant aquesta dècada, després dels triomfs de Loreen l'any 2012 i Måns Zelmerlöw el 2015. D'altra banda, França podria ser un altre candidat a somiar amb el micròfon de vidre, que seria el sisè de la seva història. Bilal Hassani serà l'artista encarregada d'interpretar la cançó 'Roi'.

També et pot interessar...