María Jiménez torna a l'UCI a causa del seu delicat estat de salut

Els metges s'estarien plantejant sotmetre a l'artista a una nova intervenció per culpa de les complicacions sorgides d'una operació anterior

L'estat de salut de María Jiménez ha empitjorat
L'estat de salut de María Jiménez ha empitjorat | CatalunyaDiari

Després de les últimes novetats sobre l’estat de María Jiménez, explicades per Kike Calleja aquest dilluns al programa ‘Sálvame’, ha crescut la preocupació per la salut de la cantant, ja que la situació s’hauria complicat després de l’operació d’urgència a la qual es va sotmetre fa uns dies a causa d'un problema digestiu. Tot i que semblava que tot evolucionava correctament, han sorgit unes complicacions durant el postoperatori i, per aquest motiu, la cantant va ser ingressada a l'UCI i els metges estan valorant sotmetre-la a una nova operació. 

El seu fill Alejandro Sancho, va explicar al programa 'Aquí hay madroño' de Telemadrid que la cantant havia estat sotmesa a una «operació gastrointestinal, una obstrucció» i que no es tractava d'un tumor ni de quelcom cancerigen «que era la por que teníem» i va assegurar que la seva mare no hauria de ser operada un altre cop ni netejar, «simplement ha de baixar la inflamació i drenar».

El periodista José Antonio León afirma que la situació és greu
El periodista José Antonio León afirma que la situació és greu | Telecinco

 

Haurà de passar un altre cop per quiròfan

D'altra banda, José Antonio León, ha afirmat, tot i les declaracions del fill de María, que es tracta d'una situació greu: «Fins i tot he parlat amb ella, amb gent que està aqui a l'hospital i les coses són més complicades del que ha explicat el seu fill». El reporter afegia que la cantant hauria tingut un problema d'úter i «sembla que una petita obstrucció a l'aorta que finalment s'ha arreglat».

Així doncs, sembla que María Jiménez no s'està recuperant com els metges esperaven de la seva operació a l'aparell digestiu i a causa d'aquestes complicacions s'hauria vist obligada a ingressar novament a l'UCI.

 

María està acompanyada pels seus familiars

Des que es va conèixer la notícia del seu imminent ingrés a l’hospital, molts mitjans han seguit amb atenció l’evolució de la cantant, que es troba acompanyada per la seva família per superar junts aquest mal moment.

El periodista Kike Calleja, recordava al programa: «Va ingressar la setmana passada d’urgència. La van haver d'operar per un problema a l’aparell digestiu. Ha estat diversos dies a l'UCI. Ha pogut estar acompanyada de la seva germana i del seu fill. Està a planta afortunadament i si tot va bé, com esperen, és possible que el dimecres li donin l’alta per poder recuperar-se a casa».

María Jiménez va superar un càncer

María Jiménez va visitar el programa de Toñi Moreno
María Jiménez va visitar el programa de Toñi Moreno | TELECINCO

 

Aquest no ha estat l’únic ensurt que ha tingut María Jiménez. La cantant ja va explicar l’any 2017 al programa ‘Viva la Vidal’ que va superar un càncer: «Em van operar d’un càncer de pit, després de la gola, després em vaig trencar el peroné, vaig deixar de fumar i em va agafar molta gana. He passat un temps ‘pachuchilla’, però ja estic millor», li explicava a la presentadora Toñi Moreno.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari