Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Miki i el seu equip d'Eurovisió gaudint de la platja a Tel Aviv

Miki gaudeix de la platja a Israel, esperant la final d’Eurovisió

El català ha presentat la seva cançó «la Venda» durant la semifinal del concurs

Miki ja ha presentat la seva cançó a la semifinal d'Eurovisió | CatalunyaDiari.cat

 

Deu dels disset països que van participar en la semifinal d’Eurovisió van ser seleccionats per passar a la gran final del pròxim dissabte a Tel Aviv, Israel. Entre ells Espanya, amb l’actuació de Miki amb «la Venda». El jove català i el seu equip han estat treballant intensament durant dies per preparar-se per aquesta cita, però  també han tingut temps de relaxar-se a la platja, tal com s’ha pogut comprovar gràcies a les històries compartides a Instagram pels seus ballarins i coristes, Mikel, Ernesto, Fran, Maria i Mary.

Miki, sense samarreta, gaudeix de la platja a Tel Aviv

Durant la presentació de Miki a la semifinal d’Eurovisió,  els espectadors van tenir l’oportunitat de conèixer una mica més sobre el cantant durant la seva breu presentació. En aquest moment, Assi Atzar, un dels presentadors, va aprofitar per mostrar a tots una fotografia del català on apareix sense samarreta  i ensenyant els seus marcats abdominals. Llavors Miki va reconèixer que sentia «una mica de vergonya» i va explicar que aquella imatge era d’abans del seu pas per ‘Operación Triunfo’.

El presentador de la semifinal d'Eurovisió ha ensenyat una foto de Miki sense samarreta
El presentador de la semifinal d'Eurovisió ha ensenyat una foto de Miki sense samarreta | La 2

Però no és la primera vegada que podem veure el català sense samarreta, ja que el passat mes de febrer  va compartir una imatge seva banyant-se, acompanyada d’un text on enyorava l’estiu mentre a Madrid es «moria» de fred. A més a més, abans de la semifinal, Miki i el seu equip  van aprofitar el dia de descans per anar a la platja i gaudir del bon temps i «veure una miqueta la llum del dia», com va admetre en directe a ‘Corazón’ de TVE.

Miki banyant-se sense samarreta durant l'estiu de 2018
Miki banyant-se sense samarreta durant l'estiu de 2018 | Instagram (@miki.0t2018)

 

Gràcies a les històries que va compartir la seva companya Mary a Instagram hem pogut veure de nou  dues fotografies més de Miki i el seu equip, vestint només un banyador, gaudint del sol i la platja, per celebrar també que «tot està sortint bé» i esperant amb il·lusió i nerviosisme la final d’Eurovisió.

Miki i el seu equip d'Eurovisió gaudint de la platja a Tel Aviv
Miki i el seu equip d'Eurovisió gaudint de la platja a Tel Aviv | Instagram (@maryvillafaina)

També et pot interessar...

  • Miki grava a Sant Cugat el videoclip de la seva cançó per Eurovisió
  • Així és Miki, el català que representarà Espanya a Eurovisió