El vídeo que confirma la història d'amor entre Aitana i Miguel Bernardeau

A les imatges es pot veure la cantant entregada agafant el noi pel coll i fent-li petons apassionadament

Captura del vídeo
Al vídeo es poden veure apassionats petons entre la parella | Mundo Deportivo

Aitana està vivint un somni des que va sortir d''Operación Triunfo'. La seva fama no ha fet més que augmentar, la seva música va enganxant a la gent, i ara, com a cirereta del pastís, està enamorada. 

Fins al moment Aitana i l'actor Miguel Bernardeau, fill de la popular actriu Ana Duato, s'han deixat veure en algun esdeveniment junts i la mateixa cantant va publicar fa uns dies un vídeo a lnstagram que deixava entreveure la bona relació que tenen els dos joves.

Aitana i Miguel Bernardeau, enxampats una altra vegada després de desmentir el seu romanç
Aitana i Miguel Bernardeau, enxampats una altra vegada després de desmentir el seu romanç | GTRESONLINE

 

El vídeo de la confirmació

Ara bé, la certificació final de la seva història l'ha fet pública 'Mundo Deportivo' amb un vídeo gravat a l'interior d'una discoteca en el qual es pot veure com la parella s'està menjant, literalment, a petons. A les imatges es pot veure una entregada Aitana que agafa a Miguel pel coll i qui té la iniciativa de fer-li petons apassionats.

Per la seva banda, Miguel es deixa estimar i li respon amb més senyals d'amor a Aitana. Després d'aquestes imatges, ja no hi ha dubtes que els joves estan, com a poc, iniciant una bonica història d'amor. Malgrat la falta de confirmació per part dels implicats, sembla que han decidit no seguir amagant-se davant de ningú i mostrar la seva relació tal qual és, real i sincera.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veranito y la nueva coleccion de #polos @springfieldmw #followthepolo

Una publicación compartida de Miguel Bernardeau (@miguel_bernardeau) el

 

A l'espera de la confirmació oficial

Ara caldrà esperar si Aitana o Miguel fan alguna publicació als perfils de les seves xarxes socials donant resposta al vídeo que s'ha difós o si, simplement, deixen que tot flueixi amb naturalitat. Cal recordar que Aitana ja va protagonitzar una moguda història amb Cepeda, un altre exconcursant d''Operación Triunfo', amb el qual es va arribar a petonejar fins i tot dalt d'un escenari de la gira del programa. Finalment, la parella es va separar per causes que es desconeixen, tot i que tot apunta al fet que va ser la mateixa Aitana la que va decidir posar fi a una història fugaç.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

17 de Mayo 17 de Mayo 17 de Mayo ¿Os he dicho ya que sale el 17 de Mayo? Nada sale mal x2 porque repitiéndolo yo creo que queda un poco más claro

Una publicación compartida de AITANA (@aitanax) el

 

També et poden interessar...

  • Aitana nega haver adquirit el pis dissenyat per Blanca Suárez
  • Aitana confirma la seva relació amb Miguel Bernadeau en un divertit vídeo

Comentaris

envia el comentari