ARA MATEIX

🚧 Els CDR tallen els principals accessos de Barcelona

El vídeo que confirma la història d'amor entre Aitana i Miguel Bernardeau

A les imatges es pot veure la cantant entregada agafant el noi pel coll i fent-li petons apassionadament
Al vídeo es poden veure apassionats petons entre la parella | Mundo Deportivo

 

Aitana està vivint un somni des que va sortir d''Operación Triunfo'. La seva fama no ha fet més que augmentar, la seva música va enganxant a la gent, i ara, com a cirereta del pastís, està enamorada. 

 

Fins al moment Aitana i l'actor Miguel Bernardeau, fill de la popular actriu Ana Duato, s'han deixat veure en algun esdeveniment junts i la mateixa cantant va publicar fa uns dies un vídeo a lnstagram que deixava entreveure la bona relació que tenen els dos joves.

 

 

Aitana i Miguel Bernardeau, enxampats una altra vegada després de desmentir el seu romanç | GTRESONLINE

 

 

El vídeo de la confirmació

Ara bé, la certificació final de la seva història l'ha fet pública 'Mundo Deportivo' amb un vídeo gravat a l'interior d'una discoteca en el qual es pot veure com la parella s'està menjant, literalment, a petons. A les imatges es pot veure una entregada Aitana que agafa a Miguel pel coll i qui té la iniciativa de fer-li petons apassionats.

 

Per la seva banda, Miguel es deixa estimar i li respon amb més senyals d'amor a Aitana. Després d'aquestes imatges, ja no hi ha dubtes que els joves estan, com a poc, iniciant una bonica història d'amor. Malgrat la falta de confirmació per part dels implicats, sembla que han decidit no seguir amagant-se davant de ningú i mostrar la seva relació tal qual és, real i sincera.

 

 

A l'espera de la confirmació oficial

Ara caldrà esperar si Aitana o Miguel fan alguna publicació als perfils de les seves xarxes socials donant resposta al vídeo que s'ha difós o si, simplement, deixen que tot flueixi amb naturalitat. Cal recordar que Aitana ja va protagonitzar una moguda història amb Cepeda, un altre exconcursant d''Operación Triunfo', amb el qual es va arribar a petonejar fins i tot dalt d'un escenari de la gira del programa. Finalment, la parella es va separar per causes que es desconeixen, tot i que tot apunta al fet que va ser la mateixa Aitana la que va decidir posar fi a una història fugaç.

 

 

També et poden interessar...

 

Comentaris