Un dels moment de l'entrevista de Jorge Javier amb Bertin Osborne

La mare de Jorge Javier guanya popularitat després de sortir al programa de Bertín Osborne

Està causant furor fins al punt de convertir-se en un dels personatges més entranyables del panorama nacional

El passat divendres, Jorge Javier Vázquez va ser el convidat del programa 'Mi casa es la Tuya', on Bertín Osborne va entrevistar el presentador català, en un ambient bastant còmode per al badaloní. El programa es va gravar abans i després de l'ictus que va patir el presentador de 'Sálvame' i 'Supervivientes'. Durant l'emissió del programa,  es va conèixer un nou personatge, la mare de Jorge Javier, que actualment està sent tendència.

'La Mari', la nova mare d'Espanya

Els responsables del programa de Bertín van voler que María Morales, mare del presentador estrella de Telecinco, aparegués en l'entrevista. Arran d'això,  'La Mari' s'ha convertit en la nova mare d'Espanya, en un personatge entranyable que ha captivat a l'audiència.  El mateix Jorge Javier ha afirmat que a la seva mare li han sorgit un bon grapat de fans. Després de l'emissió del programa, 'La Mari' ha acaparat protagonisme gràcies a la seva espontaneïtat.

  

El presentador català ha confessat que veure el somriure de la seva mare ha sigut un dels principals motius pels quals ha superat el seu greu problema de salut. Durant l'entrevista el presentador català va confessar a Bertín Osborne, que  la seva mare és el pilar fonamental de la seva vida, sent ella la persona que més feliç el fa.

Un dels moment de l'entrevista de Jorge Javier amb Bertin Osborne
Un dels moment de l'entrevista de Jorge Javier amb Bertin Osborne | Telecinco

 

L'ictus no atura a Jorge Javier Vázquez

El badaloní ha tornat al treball amb la mateixa energia que sempre i tot ha estat gràcies al suport de la seva mare. L'ictus, per sort, no ha estat cap impediment per al presentador. Segons va explicar durant l'entrevista a 'Mi casa es la Tuya', aquest ensurt li ha servit per valorar més la seva vida  i el seu treball, però sempre tenint en compte que la família és el més important de tot. 'Supervivientes' i 'Sálvame' continuaran gaudint del presentador durant molt de temps.

Jorge Javier Vázquez presentant
El presentador ha defensat la Pantoja | TELECINCO

 

També et pot interessar...