María Teresa Campos i Toñi Moreno es van retrobar a la televisió

María Teresa Campos a Toñi Moreno: «Saps per què m'has fallat? Per covarda»

Ambdues presentadores estaven enfrontades des que Telecinco substituís el programa de María Teresa Campos per 'Viva la Vida', que presenta Toñi Moreno

L’enfrontament entre María Teresa Campos i Toñi Moreno, dues presentadores icòniques de Telecinco, era un tema pendent que ambdues arrossegaven des de temps enrere, quan Mediaset va decidir substituir el programa que presentava la Campos ‘¡Qué tiempo tan feliz!’ per ‘Viva la vida’, i canviar així la mítica presència de María Teresa Campos durant les tardes de diumenge, per la de Toñi Moreno.

Després de moltes especulacions, les presentadores han tornat a coincidir en un plató de televisió, concretament, al programa ‘Un año en tu vida’, que Toñi Moreno presenta a Canal Sur, i allí han volgut dirimir les seves diferències i aclarir què va passar perquè la seva bona amistat es trenqués.

En aquesta trobada, en la que María Teresa era la convidada del programa de Toñi, les presentadores van voler deixar les coses clares i parlar obertament sobre la seva relació, molt conscients que l’audiència estava molt intrigada pel tema; i tot s'ha de dir, les expectatives no van defraudar, ja que Toñi i María Teresa es van mostrar molt sinceres.

 

María Teresa Campos titlla Toñi Moreno de covarda

Així que la Campos va anar al gra, i tot just va arrancar l’entrevista, li va dirigir una pregunta directa a Toñi Moreno:«Saps per què em vas fallar?»  referint-se al moment en què Moreno la va substituir com a presentadora. Toñi, una mica enganxada per sorpresa, no s’esperava començar d’aquesta manera, així que no va tenir temps de contestar que la Campos ho va fer per ella:  «Per covarda. Hauries d’haver-me trucat en aquell moment i jo t’hauria dit que perquè ho fes una altra, que ho fessis tu».

 

María Teresa Campos i Toñi Moreno van ser molt sinceres
María Teresa Campos i Toñi Moreno van ser molt sinceres | Canal Sur

 

Toñi, un pèl avergonyida, li va respondre:  «Jo no tenia la sensació d’haver-te fallat. No et vaig trucar i et demano perdó».  No contentes amb això, van continuar parlant de la seva relació i Toñi Moreno va revelar una cosa que no li havia semblat del tot bé: «Em va doldre quan vas patir l’ictus, que tothom parlés amb tu menys jo. (...) La teva filla Carmen, em deia que si et trucava, t’alteraries».

A més a més, Moreno li va retreure a la Campos que la tingués bloquejada del seu WhatsApp, a la qual cosa María Teresa va respondre que ella no sabia fer tal cosa i que segurament serien les seves filles qui ho haurien fet. Així doncs, com aquell qui res, Moreno li va contestar:  «Ara t’agafaré el mòbil i em desbloquejaré a mi mateixa».

 

María Teresa Campos i Toñi Moreno es van reconciliar
María Teresa Campos i Toñi Moreno es van reconciliar | Canal Sur

 

D’aquesta manera i un cop aclarits tots els assumptes, les dues amigues es van reconciliar amb una abraçada, i Toñi Moreno va tancar l’entrevista amb unes paraules molt emotives. «Visc dels rèdits i visc d'allò que em vas ensenyar.  Jo sempre deia que quan moguessis un dit, jo tornaria».

 

També et pot interessar...