Jordi Basté, atrapat dins d'un tren a Tarragona, demana explicacions a Renfe

El dia abans, la periodista Júlia Otero va denunciar a la xarxa quedar-se atrapada en un tren durant 15 hores

Jordi Basté queda atrapat a l'AVE. Un dia després que la periodista Júlia Otero denunciés a la xarxa haver-se quedat atrapada en un tren durant 15 hores, el presentador d''El món a RAC1', Jordi Basté, ha viscut un episodi similar que també ha volgut compartir amb els seus seguidors. Aquesta vegada, Basté s'ha quedat atrapat a l'estació de l'AVE del Camp de Tarragona.

Basté genera enrenou a la xarxa

Al seu compte de Twitter, el periodista ha explicat que el tren s'ha quedat aturat més d'una hora sense saber per què. Basté ha utilitzat la xarxa social per fer pública la seva situació i així demanar explicacions a la companyia, però no ha obtingut resposta. Això sí, amb les seves declaracions, Basté ha aconseguit generar molt d'enrenou a la xarxa, provocant que molts usuaris que es mostren en desacord amb la feina de Renfe compartissin les seves opinions. 

 

Protecció Civil va alertar que l'incident era degut a una manca de tensió, que afectava tres trens aturats a les rodalies de l'estació del Camp de Tarragona, un d'ells, on es trobava el periodista. Finalment, després d'una hora, el tren va reprendre la marxa. Basté va comunicar-ho, així, als seus seguidors, per tal de tranquil·litzar-los:

També et pot interessar...