Imatge d'arxiu de la infanta Helena

Froilà i la seva exparella, Mar Torres, discuteixen enmig del carrer a Madrid

La parella havia tallat la seva relació feia uns tres anys, però seguien sent amics

No és el primer cop que Froilà és notícia per un comportament no gaire adequat dins de la Casa Reial. Aquesta vegada  el germà de Victorià Frederica ha estat notícia per haver protagonitzat una disputa enmig del carrer amb la seva exparella, Mar Torres. La parella va trencar l'any 2017, després de tres anys de relació. Des que van deixar de sortit junts han seguit quedant de manera freqüent i se sabia que tenien una excel·lent relació.

Però pot ser que aquesta bona entesa entre Froilà i Mar Torres s'hagués acabat després que el 31 de maig, un dia abans de la final de la Champions, ambdós protagonitzessin una forta discussió a la terrassa d'un conegut bar de Madrid  on es trobaven prenent alguna cosa amb els seus amics.

Una sorollosa disputa en mig del carrer

Al principi se'ls va poder veure en actitud afectuosa, però passada una estona la jove exparella va començar a discutir, van començar a fer-se retrets mútuament i inclús van acabar cridant-se l'un a l'altre.

Tot i la gravetat de la disputa, Froilà no va trigar gaire a recuperar l'alegria, en quant va veure arribar sal seu cosí, Pablo Nicolás Urdangarín, fill de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarín. Als pocs minuts, Froilà ja estava abraçant al seu cosí per veure junts la final entre Tottenham i Liverpool a la Champions qu es disputava l'endemà.

També et pot interessar...