Rosa Benito aconsegueix salvar el seu àtic de Chipiona

L'àtic es quedarà en mans de Rosa Benito, que l'ha pogut comprar després que sortís a subhasta

Rosa Benito licita pel seu àtic de Chipiona
Rosa Benito licita pel seu àtic de Chipiona | TELECINCO

Rosa Benito ha aconseguit no vendre’s el pis que tenia a Chipiona amb el seu exmarit Amador Mohedano. Quan durant el 2014 va saltar la notícia que Amador tenia molts deutes amb Hisenda i que la propietat que tenia en conjunt el matrimoni, estava en perill, Rosa Benito va mostrar la seva tristesa: «Tinc molta pena per vendre-la. Aquella casa té 18 anys i allí van créixer els meus fills».

 

 

L'àtic es quedarà en mans de Rosa Benito

El pis en qüestió era d’Amador Mohedano i Rosa Benito al 50%, però a causa dels deutes que Amador arrossegava, era quasi inevitable que l'habitatge acabés sortint a subhasta, cosa que deixava a Rosa Benito en una posició bastant incòmoda, ja que es trobaria amb la possibilitat de compartir la seva propietat a mitges amb un desconegut.

 

Finalment però, Rosa Benito ha decidit participar en la subhasta de l’àtic i comprar així la meitat del pis que pertanyia a Mohedano. D’aquesta manera, es quedarà amb la totalitat de la propietat, que compta amb 106 metres quadrats distribuïts en: tres dormitoris, cuina, dos lavabos, terrassa i plaça de garatge.

 

Rosa Benito i Amador Mohedano
Amador Mohedano va posar a subhasta la meitat de la propietat que compartia amb Rosa Benito | CEDIDA

 

Rosa Benito, retirada de la televisió

D'ençà que Rosa Benito deixés el programa ‘Sálvame’, s’ha mantingut totalment allunyada del focus mediàtic i a penes transcendeixen novetats de la seva vida privada. Ara viu retirada de la vida pública i està centrada en la seva família, amb qui sol publicar fotografies a les xarxes socials.

 

 

Tot i que quan va deixar ‘Sálvame’, ningú s’acabava de creure que la seva retirada fos definitiva, el temps li ha acabat de donant la raó. L’exdona de Mohedano va acabar molt estressada per la pressió mediàtica que va sofrir en el seu moment, quan els col·laboradors de ‘Sálvame’ no paraven d'intentar aixecar polèmiques amb temes que esquitxaven la seva filla, Rosario Mohedano, així com el seu divorci amb Amador, que va ser seguit per 'Sálvame' de ben a prop.

 

 

Tot això, unit als deutes que permanentment perseguien l'extint matrimoni per culpa de les males gestions del seu exmarit, va fer que Rosa Mohedano arribés a patir una pressió mediàtica desproporcionada i que finalment optés per allunyar-se de la televisió. Des de llavors, poc se sap de la seva vida, tot i que recentment han saltat alguns rumors sobre una possible nova parella sentimental.


Comentaris

envia el comentari