Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Sonsoles Ónega i Eva González al plató de 'La Voz'.

Andrés Martín es proclama guanyador de la primera edició de 'La Voz' a Antena 3

La gala final va comptar amb l'actuació d'artistes com Alejandro Sanz, Manuel Carrasco, Melendi i Juanes

Andrés Martín s'ha convertit en el guanyador de la primera edició de 'La Voz' a Antena 3.  El representant de l'equip de Pablo López va aconseguir el triomf després de guanyar-se la confiança d'un públic que es va deixar seduir per la seva humilitat.

La batalla final va estar protagonitzada per Martín i la candidata de l'equip de Luis Fonsi, María Espinosa.  Però, finalment, el públic va voler premiar el jove músic que va arribar al programa tímid, sense confiança i amb la seva guitarra.

[predef]app-catalunya-diari-159[/predef]

Un Andrés que ha conquistat amb la seva guitarra

Per a la gala final, Martín es va poder lluir fins en tres ocasions. Va trencar el gel acompanyat de Miriam Rodríguez, assessora de l'equip de Pablo López. Junt amb l'exconcursant d''Operación Triunfo', Martín va trencar la seva veu al compàs de 'Mejor sin miedo'. Per a la seva actuació individual va emocionar tothom amb una preciosa versió de 'When a man loves a woman'. 

Finalment, Martín va tenir l'oportunitat de tornar-se a pujar a l'escenari per a cantar 'Un año', junt amb Sebastián Yatra. Cal recordar que Martín és un músic de carrer que tocava, fins ara, cada dia al metro de Madrid.  De fet, la setmana passada va fer-ho acompanyat per Pablo López, tot un gest d'amistat i d'amor, sobretot, per la música. 

Martín ha conquistat al públic per mostrar-se sempre com és i per demostrar que les coses, quan es fan amb passió, sempre surten bé. Ara, el guanyador podrà gravar un disc amb Warner Music i actuar al festival de Marbella 'Starlite'.

Els coaches de 'La Voz'
Tots els coaches de 'La Voz' amb els seus finalistes | Antena 3

 

Les actuacions de la resta de finalistes

La segona finalista, la participant de l'equip de Fonsi, va poder participar en una de les actuacions més esperades i admirades del programa. Espinosa va interpretar ni més ni menys que 'Mi persona favorita' amb Alejandro Sanz.  També va cantar 'Héroes', amb David Bustamante i, finalment, va interpretar en solitari 'Amiga mía', també d'Alejandro Sanz.

 Ángel, l'aposta de Paulina Rubio, va voler versionar en lírica la mítica cançó d''Unchained Melody'.  També va poder demostrar els dots de la seva veu amb Antonio José i 'A dónde vas', així com amb Melendi i la seva cançó 'Besos a la lona'.

Finalment, Javi Moya, de l'equip d'Antonio Orozco, va interpretar en solitari 'El sitio de mi recreo'  i va pujar a l'escenari acompanyat de Karol G per a cantar 'Dicen' i amb Manuel Carrasco per a entonar 'Déjame ser'.

Javi Moya amb Karol G
Javi Moya va poder cantar amb Karol G | Antena 3

 

Una nova edició carregada de nous components

Aquesta primera edició a Antena 3 venia carregada de nous components que feien dubtar del seu èxit. No obstant això, l'èxit s'ha aconseguit sense cap mena de dubte i, de fet, ja es va anunciar que hi haurà una altra edició, aquesta vegada, dedicada a concursants de més avançada edat.  Eva González, la presentadora, s'estrenava amb aquest nou format de programa després de desbancar a Jesús Vázquez. 

Juanra Bonet també formava part de l'equip de presentadors del programa, tot i que aquest ha estat el paper que ha passat més desapercebut durant tota l'edició. L'elecció dels 'coaches' ha estat, de llarg, la millor de les opcions.  La complicitat entre Pabló López i Antonio Orozco ha regalat moments memorables i, per la seva banda, el sentit de l'humor de Luis Fonsi i l'elegància de Paulina Rubio, han posat la cirereta d'un pastís que, de ben segur, només comencem a tastar.

Eva González
Eva González s'ha convertit en la nova presentadora del programa | Antena 3